Αρχική » Ανακοινώσεις » Το τραγούδι των χρωμάτων

Το τραγούδι των χρωμάτων

Ολοκληρώνοντας τις δράσεις μας με τίτλο “Το χρώμα στην τάξη μας”, φτιάξαμε ένα βίντεο με το τραγούδι και διάφορες φωτογραφίες από τις σχετικές δράσεις. Μέρος από αυτές στηρίζονταν στο τραγούδι των Βαλεντίνη Παυλίδου και Παγκράτη Παυλίδη, με τίτλο “Το τραγούδι των Χρωμάτων”.
Το τραγούδι τέλους το τραγουδούν τα παιδιά του 2ου & 3ου Πειραματικού Νηπιαγωγείου ΑΠΘ, κατά τη διάρκεια της γιορτής λήξης του Σχολικού Έτους 2021-2022.

Μέσα από αυτό το βίντεο θέλουμε για ακόμα μια φορά να φανεί ότι το ολοήμερο πρόγραμμα αποτελεί έναν χώρο, όπου παιδιά και εκπαιδευτικοί μπορούν να εκφραστούν και να δημιουργήσουν μαθαίνοντας και διασκεδάζοντας!
Περισσότερα για τις δράσεις μας με θέμα “Το χρώμα στην τάξη μας” μπορείτε να δείτε εδώ, εδώ, εδώ και εδώ