Η ημέρα ξεκίνησε με τη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου, παρουσία των μαθητών, των εκπαιδευτικών και εκπροσώπων της τοπικής κοινότητας.
Με κατάνυξη τιμήσαμε τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, αναδεικνύοντας το μήνυμα της πίστης, της ελπίδας και της αγάπης. Στη συνέχεια, με εθνική υπερηφάνεια τιμήσαμε τους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, κρατώντας ζωντανό το μήνυμα της ελευθερίας και της ενότητας για την πατρίδα.
Ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων στα μνημεία του χωριού μας, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης και τιμής σε όσους αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για την ελευθερία της Ελλάδας. Οι μαθητές και οι μαθήτριες εκπροσώπησαν με σεβασμό το σχολείο μας, αποτίοντας φόρο τιμής στους αγωνιστές του 1821.
Η ημέρα ολοκληρώθηκε με τη σχολική παρέλαση, όπου οι μαθητές και οι μαθήτριες των Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων παρέλασαν με περηφάνια, κρατώντας ψηλά τη σημαία και τις αξίες που μας ενώνουν ως λαό.
Τα χαμόγελα, ο ενθουσιασμός και το αίσθημα υπερηφάνειας φώτισαν τις καρδιές όλων μας.
Ζήτω η 25η Μαρτίου! Ζήτω η Ελλάδα!




