Εισήγηση σε συνέδριο

 

Εισήγηση πραγματοποίησε η εκπαιδευτικός του νηπιαγωγείου μας Αργυρούλη Στέλλα στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ε.Ε.Π.Ε.Κ για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Λάρισα 23-25 Οκτωβρίου 2015).

 

_MG_4885

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΜΦΙΘEΑΤΡΟ -Τ.Ε.Ι ΛΑΡΙΣΑΣ

 

Η εισήγηση αφορούσε στην Παρουσίαση της Εργασίας που υλοποίησαν από κοινού με τον κ.Δημήτρη Λιόβα _ Προϊστάμενο της ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ.

 

_MG_490133 - Αντίγραφο (2)

Παρουσίαση της Εισήγησης : ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ

 

Το θέμα της εισήγησης ήταν: «Υποδειγματική Διδασκαλία Πληροφορικής σε μαθητές Νηπιαγωγείου: ΄Oταν  η τεχνολογία συναρπάζει τους μικρούς μαθητές» .

 

_MG_4898

Η κα. ΣΤΕΛΛΑ ΑΡΓΥΡΟΥΛΗ κατά την Παρουσίαση της Εισήγησης.

 

Αναπτύχθηκαν οι δράσεις που εκτέλεσε ο κ. Λιόβας κατά τις υποδειγματικές διδασκαλίες που πραγματοποίησε στο νηπιαγωγείο μας σε συνεργασία με τους μαθητές μας τους οποίους μύησε στον μαγευτικό κόσμο των Τ.Π.Ε.

 

_MG_4957

ΠΡΟΕΔΡΙΟ : κα. XATZHMIXOY ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΛΙΟΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ και ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΡΓΥΡΗ

 

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη χρήση του υπολογιστή κατά την εκπαιδευτική διαδικασία ως μέσο ανακάλυψης και δημιουργίας , χωρίς αυτός να αντικαθιστά τη χαρά της βιωματικής μάθησης.

 

_MG_4955

Ο κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΟΒΑΣ εκθέτει τις απόψεις του για τη χρήση του υπολογιστή κατά την Προσχολική ηλικία.

 

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο κ. Λιόβας, δίνοντας την απάντηση στο ερώτημα που απασχόλησε κατά τη διεξαγωγή του Συνεδρίου και διαβεβαίωσε πως η καταλληλότερη ηλικία για ν’ αρχίσει κάποιος να ασχολείται με τον υπολογιστή είναι η Προσχολική ηλικία, πάντοτε όμως με την επιτήρηση και συνεργασία του γονέα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *