Μια ξεχωριστή αθλητική εμπειρία για τη Γ΄ τάξη του σχολείου μας – Συμμετοχή στη γιορτή “Γνωρίζουμε το Circulation Mini Volley”
Την Πέμπτη 29 Μαΐου 2025, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄ τάξης του σχολείου μας συμμετείχαν με ενθουσιασμό στην αθλητική γιορτή “Γνωρίζουμε το Circulation Mini Volley”, μια πρωτότυπη διοργάνωση που προάγει την ομαδικότητα, την κινητική ανάπτυξη και τη χαρά του παιχνιδιού. Η δράση αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο συνεργασίας με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης.
Η συμμετοχή μας στη γιορτή αποτέλεσε φυσική συνέχεια της παρουσίασης που προηγήθηκε στο σχολείο μας από ομοσπονδιακούς προπονητές, μέσα από την οποία οι μαθητές είχαν την πρώτη τους επαφή με το Circulation Mini Volley. Η μετάβαση από το σχολικό περιβάλλον στον χώρο της διοργάνωσης ενίσχυσε τη βιωματική μάθηση και ανέδειξε τη σημασία της συνέχειας στις εκπαιδευτικές δράσεις.
Οι μαθητές σχημάτισαν ομάδες τεσσάρων ατόμων, τις οποίες δημιούργησαν οι ίδιοι και στις οποίες έδωσαν δικά τους ονόματα, εκφράζοντας τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους. Αγωνίστηκαν με ενθουσιασμό, πειθαρχία και πνεύμα συνεργασίας, βιώνοντας τη χαρά της συμμετοχής και της ομαδικότητας σε ένα περιβάλλον ενθαρρυντικό και γεμάτο ενέργεια.
Η επιτυχημένη συμμετοχή των παιδιών οφείλεται στη συντονισμένη προσπάθεια των γυμναστριών του σχολείου και στη στενή συνεργασία με τις εκπαιδευτικούς των τάξεων, που στήριξαν έμπρακτα τη δράση και συνόδευσαν με ενθουσιασμό τους μαθητές σε κάθε στάδιο της εμπειρίας τους.
Τα παιδιά γύρισαν στο σχολείο γεμάτα χαρά, εμπειρίες και νέες δεξιότητες.




