Αρχική

Το 33ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης είναι ένα Δημόσιο Σχολείο που φιλοξενείται στους χώρους του Β’ Συγκροτήματος του Ασύλου του Παιδιού στην Πυλαία, στο κεντρικό κτίριο του οποίου λειτουργεί το 33ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης.

Σήμερα το σχολείο μας λειτουργεί ώς Ενιαίου Τύπου Δημοτικό Σχολείο με 14 τμήματα, το Ολοήμερο πρόγραμμα του σχολείου παρέχεται από τους Παιδαγωγούς του Ασύλου. Πριν και μετά την λήξη του σχολικού ωραρίου τα παιδιά απασχολούνται με εξωδιδακτικές δραστηριότητες, δημιουργικά εργαστήρια και ομίλους.

Άποψη του σχολείου απο την αυλή. Πηγή: https://33dim.wordpress.com/

Το σχολείο μας αποτελεί, ίσως,το πρώτο Δημοτικό Σχολείο της Ελλάδας με διευρυμένο ωράριο, γνωστό σε όλους πλέον ως ολοήμερο.

Top
 
Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων