ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΑΓΙΑΣΜΟΣ

(εικόνα από τον σύνδεσμο: https://blogs.sch.gr/7dimaigal/2015/09/09/%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%83/ )

Σας καλωσορίζουμε στο 2ο Νηπιαγωγείο Αμαρύνθου και ευχόμαστε από καρδιάς μια δημιουργική και εποικοδομητική σχολική χρονιά!

Σας ενημερώνουμε ότι ο Αγιασμός θα τελεστεί την Δευτέρα 13/9/2021 σύμφωνα με τα σχετικά πρωτόκολλα του Υπουργείου Παιδείας. Τα παιδιά θα προσέλθουν στις 9:00 (για να μην συμπέσουμε με το δημοτικό σχολείο) και θα αποχωρήσουν στις 11:οο. Δυστυχώς, λόγω των μέτρων προστασίας κατά του Covid 19, οι γονείς δε θα μπορέσουν να τα συνοδέψουν, γεγονός που ούτε και για εμάς είναι ευχάριστο. Μην ανησυχείτε όμως! Οι δασκάλες τους, με ανοιχτή αγκαλιά, θα τα περιμένουν, ένα ένα , στην αυλόπορτα του σχολείου και θα τα καταφέρουμε μια χαρά όπως και πέρυσι. Εξάλλου, τα παιδιά δε σταματούν ποτέ να μας εκπλήσσουν με τις ικανότητες και τη δύναμή τους!  Τα παιδιά θα μπουν στην τάξη τους και οι δασκάλες τους θα φροντίσουν ώστε να γνωριστούν με τους συμμαθητές τους, να εξοικειωθούν με τον χώρο και να λάβουν κάποιες πρώτες οδηγίες για τα μέτρα προστασίας που τηρούνται στο σχολείο. Ο Αγιασμός θα γίνει στον αύλειο χώρο και στη συνέχεια οι ιερείς θα αγιάσουν μέσα στις αίθουσες όπου θα βρίσκονται οι μαθητές, ώστε να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός.

Μην ξεχάσετε το self test των παιδιών, το οποίο θα πρέπει να διενεργηθεί την  Κυριακή το βράδυ και τα αποτελέσματα να καταχωρηθούν στην πλατφόρμα https://self-testing.gov.gr/  όπου και θα συμπληρώσετε την κάρτα μαθητή (για ακριβέστερες οδηγίες σε σχέση με το self test  και την καταχώρηση του αποτελέσματος μπορείτε να ανατρέξετε στην σχετική ανακοίνωση που έγινε στο blog την 10/5/2021) . Τα παιδιά θα προσέλθουν στο σχολείο με αυτή την κάρτα, τυπωμένη ή χειρόγραφη αλλά οπωσδήποτε με τον κωδικό της πλατφόρμας. Το δεύτερο test της εβδομάδας θα γίνει την Τετάρτη και η επίδειξη της κάρτας στο σχολείο θα γίνει την Πέμπτη. Από την επόμενη εβδομάδα η κάρτα θα επιδεικνύεται κάθε Τρίτη και Παρασκευή και το test θα διενεργείται μια ημέρα πριν. Τα παιδάκια του Τμήματος 1, με διδάσκουσα την κυρία Χαρούλα Στεφάνου θα μπουν από τη βορινή πόρτα (δημοτικό σχολείο). Όσα παιδιά ανήκουν στο Τμήμα 2, με διδάσκουσα την κυρία Σωτηρία Σκότη, θα μπουν από την ανατολική πόρτα (φούρνος).  Το ολοήμερο τμήμα θα αναλάβει η Προϊσταμένη, κυρία Κατερίνα Κοκκάλα.

Για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σχολείο στο τηλέφωνο 2229037735 ή προσωπικά με την Προϊσταμένη στα τηλέφωνα 2229036573 και 6944189436.

Σας ευχόμαστε και πάλι καλή σχολική χρονιά!!!

Ο Σύλλογος Διδασκόντων  και η Προϊσταμένη

του 2ου Νηπιαγωγείου Αμαρύνθου