Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στο σχολείο μας!!!

Την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 35 και 20 χιλιόμετρα βάδην, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου, υποδέχτηκαν σήμερα με ενθουσιασμό και συγκίνηση οι μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας σε μια όμορφη τελετή που έλαβε χώρα στο σχολείο τους.

Την αθλήτρια καλωσόρισε στο σχολείο ο Δ/ντής κ. Αναστάσιος Τσίρας συγχαίροντας την για την επιτυχία της. Παράλληλα τόνισε τη σημασία που έχει όχι μόνο η επιτυχία, αλλά και η αγωνιστική στάση ζωής, η αταλάντευτη θέληση και η εντιμότητά που διακατέχει το άτομό της καθιστώντας την πρότυπο για κάθε νέο, ενώ της απένειμε αναμνηστική πλακέτα εκ μέρους του σχολείου, όπως και αναμνηστικά δώρα που σχεδίασαν και κατασκεύασαν στον 3D εκτυπωτή του σχολείου, οι μαθητές/τριες του Τομέα Πληροφορικής της Γ΄ τάξης. Η κ. Ντρισμπιώτη με τη σειρά της μίλησε από καρδιάς στους μαθητές και τις μαθήτριες αναφέροντας τις προσωπικές της εμπειρίες και τα σχέδιά της για το μέλλον. Εξήρε ακόμη  τη σημασία που έχει και για τους ίδιους/ες να ακολουθούν τις προσωπικές επιθυμίες και τα όνειρά τους, στηριζόμενοι στις προσωπικές τους δυνάμεις και μένοντας προσηλωμένοι στον στόχο τους παρά τις όποιες αντίξοες συνθήκες μπορεί να τους παρουσιαστούν. Τέλος,  συνεχάρη την ομάδα χάντμπολ του σχολείου για τη διάκρισή της στις πρώτες 8 κατά τους  σχολικούς αγώνες την άνοιξη του 2022 και τους απένειμε εκ μέρους του σχολείου αναμνηστικό κύπελλο.

Η εκδήλωση διανθίστηκε με  την προβολή βίντεο των όμορφων στιγμών του τερματισμού και της απονομής των μεταλλίων που χάρισε σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Καρδίτσα  η συμπολίτισσα πρωταθλήτρια, καθώς και με απαγγελία ποιημάτων  που της αφιέρωσαν οι μαθήτριες Ιωάννα Λέσι, Ροβένα Καπλλάνι και Ζωή Νικολάου και τραγούδια που ερμήνευσε η μαθήτρια της Γ΄ τάξης Δήμητρα Μπαλάφα. Το τραγούδι συνόδεψε μουσικά η κ. Γιώτα Καραγιάννη, καθηγήτρια πιάνου του Δημοτικού Ωδείου Καρδίτσας. Χαιρετισμό εκ μέρους του 15/μελούς συμβουλίου των μαθητών του σχολείου απηύθυνε ο πρόεδρος του Γιώργος Παπαστάθης, ενώ το αφηγηματικό μέρος της εκδήλωσης κάλυψαν  οι μαθητές Αγγελική Σακκά και Παναγιώτης Νταράλας.

Η αθλήτρια αποχώρησε από το σχολείο κάτω από τα θερμά χειροκροτήματα μαθητών και καθηγητών  και με εγκάρδιες ευχές για καλή επιτυχία στα επόμενα βήματά της.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι μαθητές και μαθήτριες:

 Αφήγηση: Αγγελική Σακκά(ΓΒΡ), Παναγιώτης Νταράλας (ΒΓ)

 Απαγγελία: Ιωάννα Λέσι(ΒΟΔ1), ΡοβέναΚαπλλάνι(ΒΟΔ1), Ζωή Νικολάου(ΒΟΔ1)

 Ομιλία: Γιώργος Παπαστάθης, (ΓΟΔ2-πρόεδρος 15μελούς)

 Τραγούδι:  Μπαλάφα Δήμητρα(ΓΒΡ)

Κιθάρα: Μάττα Κων/να

 Επεξεργασία και χειρισμός εικόνας και ήχου: Δημήτρης Ντέρας (ΓΠΔ), Νίκος Σταύρου (ΓΠΛ)

 Σχεδιασμός και κατασκευή αναμνηστικών σε 3D εκτυπωτή: Μαθητές τομέα πληροφορικής

 

Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχαν οι εκπαιδευτικοί: Κώστα Ανθούλα, ΠΕ02, Σδόγγος Αθανάσιος, ΠΕ11

Τέλος, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στην κ. Γιώτα Καραγιάννη, καθηγήτρια πιάνου στο Δημοτικό Ωδείο Καρδίτσας, για τη  μουσική της σύμπραξη στην   εκδήλωση.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση