Αιτήσεις-Δηλώσεις για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2021

Οι μαθητές/τριες της Γ΄ τάξης του σχολείου μας  που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΕΠΑΛ 2021 για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση πρέπει να υποβάλλουν-αποστείλουν με e-mail  Αίτηση-Δήλωση στο σχολείο, από αύριο Τετάρτη 25 ως και τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020.

Επισημαίνεται ότι ειδικά για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις του έτους 2021, λόγω των έκτακτων υγειονομικών συνθηκών, η Αίτηση – Δήλωση θα υποβληθεί πρώτα μόνον από τους μαθητές /τριες της τελευταίας τάξης των ΕΠΑΛ και σε  επόμενο στάδιο από τους αποφοίτους.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν την Αίτηση-Δήλωση από εδώ και αφού τη συμπληρώσουν και την αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους θα πρέπει να τη στείλουν ως επισυναπτόμενο αρχείο στο mail του σχολείου που είναι mail@2epal-kardits.kar.sch.gr Ως θέμα στο mail τους θα πρέπει να γράψουν: “Αίτηση δήλωση του …………………….” , συμπληρώνοντας στο κενό το ονοματεπώνυμό τους.

Επίσης, επισημαίνεται ότι οι μαθητές που τυχόν ενδιαφέρονται για τα 3 Μουσικά Τμήματα με την ειδική διαδικασία εισαγωγής (το Τµήµα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστηµίου, το Τµήµα Μουσικής Επιστήµης και Τέχνης του Πανεπιστηµίου Μακεδονίας, και το Τµήµα Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστηµίου Ιωαννίνων), εκτός από την Αίτηση-Δήλωση για τις πανελλαδικές εξετάσεις, πρέπει να υποβάλλουν-αποστέλλουν με mail και σχετική Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση για τα 3 Μουσικά Τμήματα, που μπορούν να κατεβάσουν από εδώ.

Παρακαλούνται οι μαθητές/τριες να φροντίσουν για την έγκαιρη αποστολή της αίτησης-δήλωσης τους (να αποφύγουν δηλ. την τελευταία ημέρα της προθεσμίας).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να κατεβάσετε τη σχετική εγκύκλιο από εδώ.

 

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση