Επαναλειτουργία Σχολείου

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

Με αφορμή την επαναλειτουργία του σχολείου μας από τη Δευτέρα 1 Ιουνίου και μέχρι την Παρασκευή 26 Ιουνίου, θα θέλαμε να σας επισημάνουμε τα εξής:

α) Το Ολοήμερο καθώς και η ζώνη πρωινής υποδοχής δεν θα λειτουργήσουν.

β) Η ώρα προσέλευσης θα είναι αυστηρά από 08:00 έως 08:15 και η ώρα αποχώρησης 13:15. Παρακαλούμε τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά την αποχώρηση των μαθητών να είστε συνεπείς και σύντομοι ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού. Σημειώνεται ότι δεν θα πραγματοποιείται πρωινή συγκέντρωση των μαθητών στο προαύλιο.

γ) Μαθητές που παρουσιάζουν συμπτώματα όπως πυρετός, βήχας, λαχάνιασμα ή δυσκολία στην αναπνοή, κεφαλαλγία, πονόλαιμος, κρυάδες, ναυτία/έμετος, ρίγος(τρέμουλο), μυαλγίες, κοιλιακό άλγος & διαρροϊκές κενώσεις πρέπει να ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ στο σπίτι και να ΜΗΝ προσέρχονται στο σχολείο.

δ) Τα παιδιά να έχουν μαζί τους ατομικό μπουκαλάκι νερού και αντισηπτικά μαντιλάκια.

 

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.