Επίσκεψη στo νέο σχολείο

Eνα πρωινό, ο διευθυντής μας ανακοίνωσε πως την τελευταία ώρα θα επισκεπτόμασταν το καινούριο σχολείο. Όταν χτύπησε το κουδούνι μας φώναξαν να μπούμε σε σειρές και ξεκινήσαμε. Φτάσαμε γρήγορα και είδαμε τους μαστόρους να το φτιάχνουν . Αμέσως χαλάσαμε τις γραμμές και εξερευνήσαμε το χώρο.

Το νέο σχολείο μας είναι πολύ μεγάλο και πολύ όμορφο. Είναι διώροφο με υπόγειο, έχει ασανσέρ , πάρα πολλές αίθουσες καταπληκτική θέα, κουζίνα , γραφείο δασκάλων, τουαλέτες και βεράντα με κιόσκι. Έχει μια σχετικά ευρύχωρη αυλή στην οποία θα βάλουν μπασκέτες .
Το καινούριο σχολείο ακόμη και μισοφτιαγμένο φαίνεται πολύ όμορφο και ασφαλές. Κλείνουμε τα μάτια και φανταζόμαστε τις τάξεις βαμμένες με όμορφα χρώματα, τους διαδρόμους φωτεινούς και χρωματιστούς, την αυλή γεμάτη σκιερά δέντρα. Μέσα στο κτίριο μπήκαν πρώτα οι δάσκαλοι και στην συνέχεια οι τρεις μεγαλύτερες τάξεις. Ενώ οι τρεις μικρότερες ξεχύθηκαν στις αίθουσες του ισογείου. Οι δάσκαλοι δεν μας αφήσαν να ανέβουμε στον επάνω όροφο γιατί πίστευαν ότι ήταν επικίνδυνο. Αφού τελείωσε η ξενάγηση μας στο καινούριο σχολείο βγήκαμε έξω και απολαύσαμε την υπέροχη θέα. Κοιτώντας από τα παράθυρα και την αυλή του αντικρίζεις την πόλη να απλώνεται στα πόδια σου
Νιώθουμε χαρούμενοι που επισκεφτήκαμε το καινούριο σχολείο και μας αρέσει γιατί όταν μετακομίσουμε σε αυτό για πρώτη φορά θα κάνουμε μάθημα σε διώροφο σχολείο. Αλήθεια πόσα παιδιά έχουν την ευκαιρία να μετακομίσουν με το σχολείο τους; Είμαστε λυπημένοι γιατί θα πάμε εκεί μόνο για έναν χρόνο. Βλέπετε είμαστε στην Ε΄Δημοτικού πια. Δεν πειράζει όμως θα την χαρούμε με όλη μας την καρδιά! Το νέο σχολείο μας άρεσε πολύ όμως θα θέλαμε μεγαλύτερη αυλή για να παίζουμε. Χαιρόμαστε πάρα πολύ που θα μπούμε εμείς και άλλες τάξεις, σε ένα καινούριο περιβάλλον . Όλα τα παιδιά να έχουν καλή πρόοδο στο καινούριο σχολείο.

Οι μαθητές της Ε΄ τάξης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *