ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (Καθαρίστριες-Εθελοντές Σχολικοί τροχονόμοι)

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                               ΛΟΥΤΡΑΚΙ: 22/5/2017                   
ΝΟΜΟΣ  ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ                                                                                     
Ν.Π.Δ.Δ «ΣΧΟΛΙΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ
A/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ»
ΔΗΜΟΥ  ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ
 ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
Ταχ. Δ/νση: ΙΑΣOΝΟΣ & ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 1
Τ.Κ. 20300
Πληρ: κα Δημοπούλου Μαρία
Τηλ: 27443/60101

 

ΘΕΜΑ: « ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ»

Παρακαλούνται, οι ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ οι οποίες απασχολούνται σε σχολικές μονάδες Α/θμιας Εκπαίδευσης και ενδιαφέρονται να απασχοληθούν με Σύμβαση Μίσθωσης Έργου ως Ιδιώτες Εργολάβοι και την επόμενη σχολική περίοδο 2018– 2019 , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ  ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΙ, που επιθυμούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και την επόμενη σχολική χρονιά 2018 – 2019,  να προσκομίσουν Αίτηση ενδιαφέροντος έως και 31 ΜΑΪΟΥ 2018 με επισυναπτόμενα τα κάτωθι δικαιολογητικά:

  1. Αίτηση
  2. Φωτοαντίγραφο της Αστυνομικής Ταυτότητας, διπλή όψη
  3. Υπεύθυνη Δήλωση με την οποία να δηλώνεται:

α) η φυσική καταλληλότητα για την άσκηση των καθηκόντων(ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ)

β) ότι δεν έχουν καταδικαστεί και ότι δεν είναι φυγόποινοι ή φυγόδικοι για κανένα από τα αδικήματα του άρθρου 8 του Υπαλληλικού Κώδικα.

  1. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης
  2. Αντίγραφο Βεβαίωσης Α.Μ.Κ.Α
  3. Εκκαθαριστικό τελευταίας Φορολογικής Δήλωσης.

Στην Αίτηση να αναγράφονται, η ημερομηνία γέννησης, ο Αριθμός Μητρώου ΙΚΑ, ο αριθμός Τέκνων, η οικογενειακή κατάσταση(έγγαμη, άγαμη κτλ) καθώς και το εκπαιδευτικό επίπεδο ( γυμνάσιο, λύκειο κτλ).

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Όσον αφορά τα σχολεία ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, η αίτηση με τα δικαιολογητικά θα κατατίθενται στο γραφείο της Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής, στο Δημαρχιακό Μέγαρο,( Ιάσονος και Εθν. Αντιστάσεως 1,) 2ος όροφος, γραφείο  «Ενιαίων Σχολικών Επιτροπών», τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 9.00 π.μ έως και 12.00 μ.μ.

Όσον αφορά τα σχολεία ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΙΣΘΜΙΑΣ, οι Αιτήσεις με τα δικαιολογητικά θα παραδίδονται μέσα σε κλειστό φάκελο (υπόψην κας Δημοπούλου), στο ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΙΣΘΜΙΑΣ, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες λειτουργίας του Δήμου.

Όσον αφορά τα σχολεία ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ, οι Αιτήσεις με τα δικαιολογητικά θα παραδίδονται μέσα σε κλειστό φάκελο (υπόψην κας Δημοπούλου), στο ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες λειτουργίας του Δήμου.

Ο πρόεδρος

Σακελλαρίου Αναστάσιος