Φέτος τα Χριστούγεννα πήγαμε θέατρο!

εικόνα Viber 2024 12 20 14 38 57 043

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β’ τάξης του σχολείου μας με τη βοήθεια των δασκάλων τους, κ. Δήμητρας Θάνου και κ. Μαρίας Σάφη καθώς και του δασκάλου Μουσικής, κ. Νίκου Γιαννακάκου, του θεατρολόγου κ. Τάκη Τσαρσιταλίδη και της δασκάλας Εικαστικών κ. Εύης Παντελέων παρουσίασαν μια υπέροχη γιορτή που μας ταξίδεψε στη νύχτα της γέννησης του Θεανθρώπου και μας γέμισε με συγκίνηση.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Διευθυντής Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας, κ. Δημήτρης Ντρίμερης και η Αναπληρώτρια Διευθύντρια Εκπαίδευσης, κ. Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη.

Πολλά συγχαρητήρια σε μαθητές και εκπαιδευτικούς για την εξαιρετική δουλειά!

εικόνα Viber 2024 12 20 14 38 57 352 εικόνα Viber 2024 12 20 14 38 57 043

Θεατρική παράσταση “Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες”

Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας παρακολούθησαν στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο την παράσταση “Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες” του Ιουλίου Βερν σε σκηνοθεσία του θεατρολόγου του σχολείου μας, κ. Τάκη Τσαρσιταλίδη.

Ακολούθησαν τον ιδιόρρυθμο αριστοκράτη, Φιλέα Φογκ, και τον πιστό ακόλουθό του, τον Γάλλο Πασπαρτού, σε ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτειες και απρόσμενα γεγονότα με αντίπαλό τους τον χρόνο. Μαγεύτηκαν, συγκινήθηκαν και ταξίδεψαν σε ολόκληρο τον κόσμο.

εικόνα Viber 2024 12 24 10 11 33 349