«Εγγραφές μαθητών/τριών στα Δημοτικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2022-23»

Ανακοινώνεται ότι οι αιτήσεις για την εγγραφή των μαθητών/τριών που φοιτούν για πρώτη φορά στην Α΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου, για το σχολικό έτος 2022-2023, θα πραγματοποιηθούν από 1 έως 20 Μαρτίου 2022 και ώρες 13:20 -14:00.

Κατά το σχολικό έτος 2022-2023 στην Α’ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές/τριες που γεννήθηκαν από 1-1-2016 έως και 31-12-2016 και η περιοχή κατοικίας τους περικλείεται από τις οδούς:

Ποσειδώνος από τη συμβολή της με την Κανάρη, Κανάρη (μονοί αριθμοί), Χατζοπούλου (ζυγοί αριθμοί) μέχρι το τέρμα (Πάρκο Δεξαμενής) και εν συνεχεία Ναυπλίου, Θηβών, Κερκύρας μέχρι την οδό Ηραίου και νότια (δεξιά) αυτής. Ποσειδώνος από τη συμβολή της με την Κανάρη έως την οδό Πάρου, Πάρου (μονοί αριθμοί), Κυκλάδων (μονοί αριθμοί), Αντ. Νικολόπουλου (πρώην Μήτσιου) (μονοί αριθμοί) και ευθεία προέκταση αυτής (αριστερή πλευρά της οδού), έως τα όρια του οικιστικού ιστού της πόλεως.

Δικαιολογητικά:

1. Αίτηση εγγραφής
2. Αίτηση φοίτησης στο Ολοήμερο Πρόγραμμα και στο τμήμα Πρωινής Ζώνης (προαιρετικό)
3. Βιβλιάριο Υγείας του/της μαθητή/τριας, ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, από το οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα εμβόλια που προβλέπονται και είναι ενταγμένα στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών.
4. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή
5. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο προκύπτει η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή/τριας. (π.χ. μισθωτήριο οικίας, λογαριασμός ηλεκτρικού κλπ)
6. Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου

Όλα τα έγγραφα μπορείτε να τα βρείτε διαθέσιμα για εκτύπωση και στην ιστοσελίδα του σχολείου, στο υπομενού χρήσιμα έγγραφα: https://blogs.sch.gr/2dimlout/chrisima-eggrafa

Οι γονείς θα προσέρχονται με την τήρηση των απαιτούμενων μέτρων αποφυγής διασποράς του COVID-19, όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) (αποστάσεις, μάσκες κλπ), με self test οι εμβολιασμένοι γονείς εντός 24ωρου και δήλωσή τους στο edupass.gov.gr και με rapid test οι ανεμβολίαστοι εντός 48ωρου και δήλωσή τους στο edupass.gov.gr ως επισκέπτες στο σχολείο μας.

 

Η Διευθύντρια

Μαρίνα Μαρινοπούλου