Διεξαγωγή απογευματινής επιμορφωτικής δράσης μέσω τηλεδιάσκεψης για γονείς-κηδεμόνες, με θέμα: «Κοντά στους γονείς: Ασφάλεια στο διαδίκτυο»

Αγαπητοί γονείς-κηδεμόνες,

Οι Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου με ευθύνη στα Δημοτικά Σχολεία που φοιτούν τα παιδιά σας, στο πλαίσιο των καθηκόντων τους και μαζί με τους εκλεκτούς συνεργάτες τους από τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», διοργανώνουν για γονείς-κηδεμόνες, απογευματινή επιμορφωτική δράση μέσω τηλεδιάσκεψης, με θέμα:

«Κοντά στους γονείς: Ασφάλεια στο διαδίκτυο»

η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 02.12.2020, ώρα 17:30-19:30, μέσω της πλατφόρμας Webex. Κεντρική εισηγήτρια θα είναι η κα. Κατερίνα Στεφανή, Ψυχολόγος από τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Μέσω της συγκεκριμένης ομιλίας ψυχολόγοι του οργανισμού απευθύνονται σε γονείς- κηδεμόνες παρέχοντάς τους βασικές συμβουλές προκειμένου να γνωρίσουν τους κινδύνους από την ανεξέλεγκτη πλοήγηση των παιδιών στο διαδίκτυο. Ταυτόχρονα όμως γίνονται γνωστές και οι δυνατότητες που παρέχει το διαδίκτυο στους /στις μαθητές/τριες, ώστε αυτοί/ές να είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις νέες συνθήκες, με την κάλυψη τόσο των εκπαιδευτικών τους αναγκών, όσο και των αναγκών πληροφόρησης-ενημέρωσής τους.

Οδηγίες για να συνδεθείτε:
Σύνδεσμος τηλεδιάσκεψης:
https://hamogelo.webex.com/hamogelo/k2/j.php?MTID=tbcdec99673f5c44db47946239e465d3d
Session number (για επιβεβαίωση): 175 616 3298
Session password: vEBWAG26p3P

– Για να συνδεθείτε στην πλατφόρμα, παρακαλούμε ακολουθήστε τα βήματα που περιγράφονται στον επισυναπτόμενο οδηγό με τίτλο «Οδηγίες σύνδεσης Smile Academy».- Σημαντική σημείωση: Ο οδηγός είναι προσαρμοσμένος για τη συμμετοχή μεγάλου πλήθους συμμετεχόντων. Σας παρακαλούμε να ακολουθήσετε τα βήματα του επισυναπτόμενου οδηγού, ακόμη κι εάν στο παρελθόν έχετε ξανασυνδεθεί σε πλατφόρμες Webex με κάποιον άλλον τρόπο.
– Σε περίπτωση που συναντήσετε δυσκολίες κατά τη σύνδεσή σας, ανατρέξτε στον επισυναπτόμενο οδηγό με τίτλο «Συχνές ερωτήσεις και προβλήματα σύνδεσης_Smile Academy».
– Μην ξεχάσετε να συνδεθείτε τουλάχιστον 15 λεπτά πριν από την αναμενόμενη ώρα έναρξης της τηλεδιάσκεψης, για να προλάβουμε να σας βοηθήσουμε να συνδεθείτε, στην περίπτωση που αντιμετωπίσετε τεχνικά προβλήματα.

Με εκτίμηση,
Οι συντονιστές Ε.Ε.



Λήψη αρχείου