Ευχαριστήρια επιστολή

 

**Προς: Μουσικό Γυμνάσιο-Λύκειο Καβάλας**

Εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων του 24ου Νηπιαγωγείου Καβάλας, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την παραχώρηση της εκπαιδευτικού κας Κατερίνας Βασιλείου, την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024 και την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος που υλοποιήσαμε σε συνεργασία με το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας.

Η παρουσία και η συμβολή της κας Βασιλείου στο πρόγραμμα, το οποίο εστίαζε στην ελληνική παράδοση, με έμφαση στους παραδοσιακούς χορούς, την παραδοσιακή φορεσιά και τα ήθη και έθιμα, ήταν άκρως σημαντική. Η εμπειρία και η γνώση της κας Βασιλείου βοήθησαν τα νήπια να γνωρίσουν και να αγαπήσουν την πλούσια παράδοση του τόπου μας, με τρόπο διασκεδαστικό και ουσιαστικό.

Επιπλέον, θα θέλαμε να εκφράσουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη προς την κα Κατερίνα Βασιλείου για την αφιέρωση προσωπικού της χρόνου, κάθε Πέμπτη, από τον Φεβρουάριο έως και τον Μάρτιο, για την εκμάθηση παραδοσιακών χορών στα νήπια. Η υπομονή, η επιμονή και η αγάπη της για τον χορό δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα χαράς και δημιουργικότητας, αφήνοντας τα νήπια με τις πιο όμορφες αναμνήσεις.

Η συνεργασία μας με την κα Βασιλείου και το Μουσικό Γυμνάσιο-Λύκειο Καβάλας υπήρξε άκρως εποικοδομητική και ευχόμαστε να συνεχιστεί στο μέλλον.

Με εκτίμηση,

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 24ου Νηπιαγωγείου Καβάλας