Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων του 24ου Νηπιαγωγείου Καβάλας, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για την πολύτιμη δωρεά σας, καθώς και για την αμέριστη υποστήριξη και συνεργασία που μας προσφέρετε.

Συγκεκριμένα, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για:

  • Την δωρεά μίας σταθερής ξύλινης πιστοποιημένης τραμπάλας: Η τραμπάλα αποτελεί σημαντική προσθήκη στον εξοπλισμό του παιδότοπου του νηπιαγωγείου μας, προσφέροντας στα παιδιά μας την ευκαιρία για ασφαλές και διασκεδαστικό παιχνίδι, που συμβάλλει στην σωματική και ψυχοκινητική τους ανάπτυξη.
  • Την προσωπική εργασία του κ. Στέλιου Χειμώνα: Ο κ. Χειμώνας αφιέρωσε χρόνο και κόπο για να κόψει τα χόρτα στον κήπο του νηπιαγωγείου μας, συμβάλλοντας σημαντικά στην ανανέωση και την καλλωπισμό του περιβάλλοντος στο οποίο μαθαίνουν και παίζουν τα παιδιά μας.
  • Την συνεχή υποστήριξη και συνεργασία: Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων στέκεται πάντα αρωγός στις προσπάθειές μας, προσφέροντας βοήθεια και υποστήριξη σε κάθε δράση και εκδήλωση του νηπιαγωγείου. Η αγαστή συνεργασία μας αποτελεί εχέγγυο για την ομαλή λειτουργία του νηπιαγωγείου και την ευημερία των παιδιών μας.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την αμέριστη στήριξή σας. Η δωρεά σας, η προσωπική εργασία του κ. Χειμώνα, και η συνεχής συνεργασία μας, συμβάλλουν σημαντικά στην δημιουργία ενός ευχάριστου και ασφαλούς περιβάλλοντος μάθησης και παιχνιδιού για τα παιδιά μας.

Με εκτίμηση,

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 24ου Νηπιαγωγείου Καβάλας