Πολλές γλώσσες… μια γιορτή!!!

Ελάτε το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015 στην πλατεία Κλαυθμώνος από τις 10.00 έως και τις 16.00 για να γιορτάσουμε μαζί την Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών!

Στην εκδήλωση αυτή ο Δήμος Αθηναίων, η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, έντεκα πολιτιστικά ινστιτούτα και πρεσβείες, μέλη της ΕUNIC Ελλάδος – μεταξύ των οποίων και το Βρετανικό Συμβούλιο – παρουσιάζουν ένα πολυπολιτιστικό και πολυγλωσσικό φεστιβάλ τραγουδιού, χορού και αφήγησης με διαδραστικά παιχνίδια για όλη την οικογένεια και ένα κυνήγι θησαυρού με κληρώσεις δώρων κάθε ώρα.

Δημοσίευση1

 

 

Τα τερα (τεταρ)τάκια του 21ου

“Η Παρέα του Γ1”, το ιστολόγιο της περσινής τρίτης, συνεχίζει με νέο όνομα!!!

Μας υπόσχονται…διάθεση για πολλή δουλειά, δημιουργία, γέλιο κι ατέλειωτο παιχνίδι!

Όπως γράφει η δασκάλα της τάξης και συντάκτρια του ιστολογίου Μποζονέλου Κωνσταντίνα:

“Σας προειδοποιούμε ότι θα μας βρείτε παντού: στα μαθήματα, σε γιορτές, σε προγράμματα, σε παιχνίδια , σε συνεργασίες με άλλα τμήματα… Θα είμαστε συγγραφείς, ποιητές, ζωγράφοι, αθλητές, ηθοποιοί, τραγουδιστές, ερευνητές κι ό,τι άλλο προκύψει στην πορεία…Θα σας ενημερώνουμε μέσα από την ιστοσελίδα μας γι΄αυτό προσθέστε μας στα αγαπημένα σας!!!

Τους ευχόμαστε μια όμορφη, καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!!!

Θα τους βρείτε στην παρακάτω διεύθυνση https://blogs.sch.gr/kbozonelou/

Δωρεάν παιδικές παραστάσεις

image001Παιδικές παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου  προσφέρονται δωρεάν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Το Εθνικό Θέατρο, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής, προσφέρει δωρεάν είσοδο για οκτώ μέρες σε παιδιά που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες για την παιδική παράσταση «0 Σιμιγδαλένιος», σε σκηνοθεσία της Λυδίας Κονιόρδου. Πρόκειται για τις παραστάσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Κεντρική Σκηνή κατά τις εξής ημερομηνίες: 24, 25, 30 / 09/ 2015 και 1,2,7,8,9/10/2015, με ώρα έναρξης 10:00 π.μ. Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 2105288178