ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ (4ο)

Στο 1ο Νηπιαγωγείο Μελίκης , το διάστημα από 1 Απριλίου 2024 -14 Ιουνίου 2024 , πραγματοποιoύνται τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων, από τον θεματικό άξονα «Δημιουργώ και καινοτομώ- Δημιουργική σκέψη και πρωτοβουλία» και την υποθεματική ενότητα  «Δημιουργική Σκέψη και Πρωτοβουλία, STEM – Ρομποτική », με τίτλο «Τα ρομπότ στην υπηρεσία της ανακύκλωσης» .

 

 

 

Διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση γονέων και εκπαιδευτικών

Το 1ο Νηπιαγωγείο Μελίκης συμμετείχε ως συνδιοργανωτής την Τετάρτη 22/05/2024 , στην διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση γονέων και εκπαιδευτικών, που διοργάνωσε το  Νηπιαγωγείο Σταυρού με εισηγήτρια  την κ. Αθηνά Νάντση Ψυχολόγο-Ψυχοθεραπεύτρια,  μέσω της πλατφόρμας WEBEX,  σε συνεργασία και με άλλες σχολικές μονάδες των νηπιαγωγείων  Π. Ε. Ημαθίας. Η διοργάνωση έγινε  στα πλαίσια του προγράμματος της «Ομαλής μετάβασης των παιδιών από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό σχολείο», με στόχο τη διευκόλυνση της διαδικασίας  της μετάβασης των νηπίων  στο δημοτικό, καθώς και την ευαισθητοποίηση των γονέων, αναφορικά με τον ψυχισμό των νηπίων και τις συναισθηματικές και πρακτικές αλλαγές, που καλούνται τα παιδιά τους, να αντιμετωπίσουν.

                         Πρόσκληση Ενημερωτική διαδικτυακή εκδήλωση γονέων

Tο βίντεο της παρουσίασης της διαδικτυακής  εκδήλωσης για τη μετάβαση, το επιμελήθηκε εξ ολοκλήρου η συνάδελφος μας Ανθή Ζήση και την ευχαριστούμε πολύ!!!