Συνεργατική δράση του σχολείου μας με τους γονείς μαθητών μας και την Κοινωφελή Ομάδα αγ. Παρασκευής

Σήμερα, 15-12-2023, ολοκληρώθηκε με επιτυχία συνεργατική δράση του σχολείου μας με τους γονείς-κηδεμόνες μαθητών μας και την Κοινωφελή Ομάδα αγ. Παρασκευής. Ευχαριστούμε όλους όσους από καρδιάς συνέβαλαν στη συγκέντρωση ειδών (τροφίμων, ρούχων, παιχνιδιών, βιβλίων) για να υποστηρίξουμε το έργο της Κοινωφελούς Ομάδας του χωριού μας που βοηθά οικογένειες που το έχουν ανάγκη! Τα παιδιά-μαθητές μας δέχθηκαν έτσι πολλαπλά ερεθίσματα εν συναίσθησης και ανιδιοτελούς προσφοράς!

 

Χωρίς τίτλο
η δύναμη της ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ…

Βράβευση του σχολείου μας για εκπ.πρόγραμμα σχ. έτους 2022-23

Το σχολείο μας σχεδίασε και εκπόνησε κατά το σχ. έτος 2022-23, εκπ. πρόγραμμα Project με θέμα: “Ποντιακός Ελληνισμός, μνήμες και όνειρα, παρελθόν, παρόν και μέλλον”. Με αυτό το πρόγραμμα συμμετείχαμε στον 7ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό της Δ/νσης ΠΕ Σερρών σε συνεργασία με το Τμήμα Εκπ. Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων του Υ.ΠΑΙ.ΘΑ.

Κερδίσαμε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Project και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό!

Συγχαρητήρια στα παιδιά-μαθητές μας, στους εκπαιδευτικούς και όλους τους οργανωτές αυτής της εκδήλωσης!

DSC 1563DSC 1549 1φωτο 2

ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΩΣ ΠΟΛΥΤΙΜΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΥΣ ΜΑΣ…, σχ. έτος 2023-24

Η φετινή σχολική χρονιά ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για το σχολείο μας. Γονείς-κηδεμόνες μαθητών μας, που επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, δώρισαν στο σχολείο μας: έναν φορητό Η/Υ, ένα αερόθερμο, έναν αφυγραντήρα και δύο κλιματιστικά! Όταν η σχολική επιχορήγηση, δυστυχώς, δεν επαρκεί.. η θετική ενέργεια και η διάθεση κάποιων για προσφορά μπορεί να κάνει θαύματα! Με τέτοιους γονείς μόνο ψηλά μπορούμε να κοιτάζουμε με τα παιδιά-μαθητές μας και να συνεχίζουμε το έργο μας με ακόμη μεγαλύτερη όρεξη!

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

5f6ac675f42fa086c92569d04eb7e3fe L
Το θαύμα της δωρεάς….

 

το νηπιαγωγείο μας

 

Νηπιαγωγείο Αγίας Παρασκευής

Καλώς ορίσατε στο σχολικό μας ιστολόγιο. Εδώ θα μπορείτε να ενημερώνεστε για δράσεις μας, για τη λειτουργία του σχολείου μας και άλλες χρήσιμες πληροφορίες… Καλή πλοήγηση!