Αρχική » Εφημερίδα » H εφημερίδα μας online – ΚΑΤΑ…ΤΕΙΧΗ

Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο του σχολείου μας! Εδώ θα βρείτε με χρονολογική σειρά όλα τα νέα μας καθώς και τις ανακοινώσεις του σχολείου! Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας!

Η ιστοσελίδα μας

Η ιστοσελίδα μας

H εφημερίδα μας online – ΚΑΤΑ…ΤΕΙΧΗ

Από το editorial

Η εφημερίδα μας που μετρά ήδη τρία χρόνια ζωής και τρία εντυπα τεύχη, συνεχίζει ακάθεκτη για τέταρτη χρονιά με νέα μορφή! Μιας που το κόστος εκτύπωσης γίνεται χρόνο με το χρόνο όλο και πιο δυσβάσταχτο, αποφασίσαμε να περάσουμε από την έντυπη στην ηλεκτρονική μορφή. Δε στεναχωριόμαστε γι’ αυτό, γιατί όσο βαθαίνουν οι …κρίσεις στη ζωή μας, τόσο αυξάνεται η δημιουργικότητά μας! Αυτή δε μπορεί να μας την πάρει κανείς! Η εφημερίδα μας λοιπόν απέκτησε δικό της χώρο στο διαδίκτυο και ελπίζουμε να φτάσει στα μάτια πολλών μαθητών και άλλων αναγνωστών! ….

Ελπίζουμε να ευχαριστηθείτε την ανάγνωση των άρθρων μας και να απολαύσετε τις δημιουργίες μας, όσο κι εμείς!

Από τη συντακτική ομάδα

Στη διαδικτυακή πλέον ΚΑΤΑ…ΤΕΙΧΗ αναρτώνται καθημερινά τα άρθρα της μαθητικής συντακτικής ομάδας του σχολείου μας. Σας καλούμε ν’ αφήσετε τις σκέψεις σας κάτω από κάθε άρθρο, με την εφαρμογή DISQUS. Ελάτε όλοι ν’ ανοίξουμε διάλογο με αφορμή τις ανησυχίες και τις δημιουργίες των μαθητών!

Επισκεφτείτε online εφημερίδα ΚΑΤΑ…ΤΕΙΧΗ εδώ


Σχολιάστε

H εφημερίδα μας – Διαβάστε online!

Παλαιότερες δημοσιεύσεις

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων