Αρχική » It's Logical, dear Math! 2017 - 2020 » 2η Διακρατική Συνάντηση Έργου στο Biržai της Λιθουανίας

2η Διακρατική Συνάντηση Έργου στο Biržai της Λιθουανίας

Από την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου έως την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου, δύο εκπαιδευτικοί του σχολείου μας συμμετείχαν στην 2η Διακρατική Συνάντηση Έργου (transnational project meeting) του έργου με τίτλο «It’s Logical, dear Math!». Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο σχολείο εταίρο Biržų Kaštonų pagrindinė mokykla και εκπρόσωποι του σχολείου μας σε αυτή την συντονιστική συνάντηση ήταν η υπεύθυνη εκπαιδευτικός – πρόσωπο επαφής για το έργο αυτό – κ. Μαρία Νομικού, και ο εκπαιδευτικός – μέλος της παιδαγωγικής ομάδας – κ. Δημήτρης Παπακωνσταντίνου.

Το πρόγραμμα της συνάντησης ήταν ισορροπημένο όσο αφορά στις συζητήσεις, στις συνεδρίες εργασίας, και στην ιστορική, περιβαλλοντική και πολιτιστική περιήγηση.

Το έργο έχει διάρκεια 3 σχολικά έτη και η συνεργασία μας βρίσκεται στο 2ο έτος. Τα 4 ευρωπαϊκά σχολεία που συνεργάζονται μαζί μας σε αυτό το πρόγραμμα είναι: το σχολείο IIS E. FERMI στο Montesarchio της Ιταλίας, το σχολείο Kaštonų pagrindinė mokykla στο Βiržai της Λιθουανίας, το σχολείο Szigethalmi Szent István Általános Iskola στο Szigethalom της Ουγγαρίας και το σχολείο – συντονιστής Agrupamento de Escolas Dr. Serafim Leite στο São João da Madeira της Πορτογαλίας.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα αποτελέσματα της προηγούμενης μετακίνησης (Blended Mobility) με μαθητές στο σχολείο της Ιταλίας, και ο προγραμματισμός της επόμενης μετακίνησης με μαθητές στο σχολείο μας τον ερχόμενο Νοέμβριο.
Επίσης συζητήθηκαν θέματα μικρών αναπροσαρμογών του χρονοδιαγράμματος του έργου καθώς και λεπτομέρειες για τη διάχυση των αποτελεσμάτων και την αξιολόγηση του προγράμματος από την εκπαιδευτική κοινότητα.

Οι εκπαιδευτικοί με την άφιξή τους ενημέρωσαν εκτενώς την παιδαγωγική ομάδα του έργου, σε αναμονή και της άφιξης των μαθητών και εκπαιδευτικών από τα 4 ευρωπαϊκά σχολεία το ερχόμενο Νοέμβριο του 2018.

Η επίσημη σελίδα του προγράμματος βρίσκεται στη διεύθυνση https://its-ldm-erasmus.eu/ η οποία έχει αρχίσει να ενημερώνεται με το υλικό του προγράμματος.

   

 

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων