ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ 12/04/2021

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Έχει αλλάξει το ωράριο των μαθημάτων και των διαλειμμάτων λόγω των μέτρων υγείας για την προστασία από COVID-19.

Τα τμήματα θα έχουν τρία διαλείμματα (δύο των 15 λεπτών και ένα των 10 λεπτών), επίσης δεν θα βγαίνουν όλα τα τμήματα την ίδια ώρα διάλλειμα.

Η είσοδος στο σχολείο θα γίνεται από 2 διαφορετικές εισόδους (διαφορετική για κάθε τάξη – θα υπάρξει σύντομα ενδεικτικό σχέδιο).

Κατά την διάρκεια των διαλειμμάτων οι μαθητές πρέπει να παραμένουν στο χώρο του προαυλίου, δεν πρέπει να βρίσκονται και να κινούνται εσωτερικά του κτηρίου ώστε να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός και επειδή την ίδια ώρα κάποια άλλα τμήματα θα έχουν μάθημα. Επίσης στα διαλείμματα οι μαθητές πρέπει να παραμένουν στο προαύλιο (ανά τάξη) στους προκαθορισμένους χώρους (θα υπάρξει σύντομα ενδεικτικό σχέδιο), και θα πρέπει να αποφεύγονται οι μεγάλες, σε αριθμό, συγκεντρώσεις ώστε να μειωθεί ο συγχρωτισμός.

Τα ωρολόγια προγράμματα των τμημάτων όπου εμφανίζονται οι ώρες και τα διαλείμματα μπορείτε να τα κατεβάσετε πατώντας εδώ

Παρακάτω είναι το πρόγραμμα των τμημάτων και τα διαλείμματα.Λήψη αρχείου

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων