ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ!! ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ. Όσοι γονείς/κηδεμόνες δεν έχουν κάνει την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής, θα πρέπει μέχρι και την Παρασκευή 7/7 να την κάνουν αλλιώς υπάρχει κίνδυνος να μην δημιουργηθεί το τμήμα που θέλουν να πάει το παιδί τους, γιατί τα τμήματα οριστικοποιούνται μετά το τέλος της πρώτης φάσης εγγραφών και για συγκεκριμένο αριθμό μαθητών, άρα αν δεν υπάρξουν επαρκής εγγραφές σε ένα τμήμα ή έχει συμπληρωθεί ο ανώτατος αριθμός μαθητών αυτού, τότε στην δεύτερη φάση εγγραφών (Σεπτέμβριος) δεν θα υπάρχει το τμήμα ή θέση σε αυτό για να γραφτεί ο μαθητής και κινδυνεύει να μείνει ΕΚΤΟΣ σχολείου και να χάσει την χρονιά του ή να αναγκαστεί να γραφτεί σε άλλο σχολείο!!
Επίσης στην δεύτερη φάση εγγραφών μπορούν να εγγραφούν ΜΟΝΟ οι μαθητές που για ΣΟΒΑΡΟ λόγο (θα χρειαστεί δηλ. κατάθεση αποδεικτικών εγγράφων) δεν μπόρεσαν να εγγραφούν στην πρώτη φάση.
Σας υπενθυμίζουμε ότι προς διευκόλυνση όσων θα χρειαστούν βοήθεια για την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης εγγραφής το σχολείο θα είναι ανοιχτό μέχρι και την Παρασκευή 7/7 και ώρες 09:00 με 12:00, τηλ. επικοινωνίας 2292069138.