Αρχική » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ » Ανάβει την Κυριακή 7/12 το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στη Ν. Ερυθραία

Ανάβει την Κυριακή 7/12 το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στη Ν. Ερυθραία

Στις 18.00 στο Πάρκο Νεολαίας, μπροστά από το εμβληματικό 1ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ερυθραίας, ο Δήμαρχος Βασίλης Ξυπολυτάς θα ανάψει το εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, δίνοντας μαζί με τις καλύτερες ευχές του, φως και Χριστουγεννιάτικη λάμψη στην πόλη. 

Στη συνέχεια η Λίνα Ροδοπούλου, υπό τους ήχους της Κέλτικης Άρπας θα μας χαρίσει μέσα από αγαπημένα τραγούδια ένα μοναδικό ατμοσφαιρικό ταξίδι στη Μεσόγειο, σε μια βραδιά που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού.

Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί, να μοιραστούμε μοναδικές στιγμές χαράς και να νιώσουμε τη μαγεία και τη λάμψη των Χριστουγέννων!

afisa anama dentroy Erythraia

 

Copyright © 2025 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ. Με την επιφύλαξη όλων των δικαιωμάτων.
Πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επαναχρησιμοποίησης ή αναδημοσίευσης αυτής της εργασίας ενδέχεται να είναι διαθέσιμες στη σελίδα http://Ιωάννης%20Μεριχωβίτης.