Την Τρίτη 28η Οκτωβρίου 2025 και ώρα 11: 00΄ πμ. η σημαιοφόρος και οι παραστάτες θα προσέλθουν με ευθύνη των γονιών τους, στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου στην Κηφισιά (εκεί θα τους περιμένει η υπεύθυνη για τον εκκλησιασμό κα Γιανναρέα Αναστασία )
Μετά τη Δοξολογία , περίπου στις 11:30΄ π.μ. , θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Πεσόντων (Κηφισίας & Ζηρίνη, Κηφισιά) από τον Δήμαρχο, εκπροσώπους των Αστυνομικών Τμημάτων, τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Κηφισιάς και των Πολιτικών Κομμάτων.
Τα τμήματα της παρέλασης θα παραταχθούν εντός του Δημοτικού Σταδίου « Ιωάννης Ζηρίνης » (είσοδο από Λ. Κηφισίας) από τις 11:35΄ με 11:50΄ π.μ. , όπου θα τους περιμένουν οι εκπαιδευτικοί που είναι υπεύθυνοι για την παρέλαση, ο κος Μακρής Κων/νος και Βλάχος Ιωάννης .
Η Παρέλαση θα ξεκινήσει στις 12:00 ΄ από τη συμβολή της Λ. Κηφισίας και Ζηρίνη , θα ανοίξει με τη Φιλαρμονική του Δήμου και θα ακολουθήσουν οι Αντιπροσωπείες .
Οι γονείς και κηδεμόνες θα παραλάβουν τα παιδιά τους , μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης, από την συμβολή της Λεωφόρου Κηφισίας και Όθωνος (κατάστημα ΠΛΑΙΣΙΟ)

Copyright © 2025 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ. Με την επιφύλαξη όλων των δικαιωμάτων.
Πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επαναχρησιμοποίησης ή αναδημοσίευσης αυτής της εργασίας ενδέχεται να είναι διαθέσιμες στη σελίδα http://Ιωάννης%20Μεριχωβίτης.



