Συμμετοχή του σχολείου μας στο πρόγραμμα “Αστέρι της Ευχής”

Afisa scaledΦέτος για 23η χρονιά το Make-A-Wish (Κάνε-Μια -Ευχή-Ελλάδος) πραγματοποιεί το πρόγραμμα “Αστέρι της Ευχής” και το σχολείο μας στηρίζει τη δράση αυτή!!!!

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπληρώνει ευχές παιδιών 3 – 18 ετών που νοσούν από σοβαρές ασθένειες. Το Αστέρι της Ευχής, εκπαιδευτικό πρόγραμμα που υλοποιείται σε όλα τα σχολεία με την άδεια του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (Φ.2.1/ΜΓ/68152/126587/Δ7 & Φ.14/118351/ΦΔ/125759/Δ1) δίνει δύναμη σε εκατοντάδες παιδιά με σοβαρές ασθένειες 23 ολόκληρα χρόνια,  προάγει την έννοια του εθελοντισμού και διδάσκει την αξία της προσφοράς προς όλα εκείνα τα παιδιά που δοκιμάζονται καθημερινά από απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες.

Μαθητές από όλα τα σχολεία της χώρας προσφέρουν για την ίαση παιδικών ψυχών. Με το ποσό των 2 ευρώ, αγοράζουν στο σχολείο ένα απλό χάρτινο αστέρι με συμβολικό χαρακτήρα! Γράφουν επάνω το όνομά τους και ένα μήνυμα αγάπης και ελπίδας για τα παιδιά που δοκιμάζονται και το  επιστρέφουν στα παιδιά της ευχής ως δείγμα συμπαράστασης και αγάπης.

Με έναν τόσο  απλό τρόπο, μπορούμε  όλοι να βοηθήσουμε έμπρακτα στο έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) πραγματοποιώντας την Ευχή ενός άρρωστου παιδιού που πάσχει από απειλητική για τη ζωή του ασθένεια, κάνοντάς το να ξαναπιστέψει πως

όλα στη ζωή είναι πιθανά…  ακόμη και το να γίνει καλά!

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ