Η βιβλιοθήκη μας …..

Με τη νέα χρονιά τα παιδιά της Ε’ τάξης έχουν μια καινούρια ενδιαφέρουσα υποχρέωση. Ανέλαβαν την βιβλιοθήκη του σχολείου μας. Αυτή λειτουργεί κάθε Τετάρτη στο πρώτο διάλειμμα στο χώρο της τραπεζαρίας ο όποιος βρίσκεται δίπλα από την αίθουσα τον υπολογιστών. Τα παιδιά (του σχολείου μας) πηγαίνουν και δανείζονται πολλών ειδών βιβλία όπως λογοτεχνικά, μυθολογία, παραμύθια,…Συνέχεια ανάγνωσης Η βιβλιοθήκη μας …..

Η ώρα του Γέλιου ….

Τελικά μετά από τόση επιμονή οι μαθητές της Στ τάξης έστησαν την καινούρια  κατηγορία του blog  για λίγο γέλιο και χαλάρωση. Ανέκδοτα λοιπόν για όλους …..για να χαμογελάσουμε. Πώς λέμε την πεταλούδα στα Τούρκικα ???? Εμπριμέ κουνούπ Πώς λέγεται το τανκ στα Τούρκικα ??? Τσαμπουκά τρακτέρ Τι πετάει και φέρνει εφημερίδες ? ΧΑ ΧΑ ΧΑ…Συνέχεια ανάγνωσης Η ώρα του Γέλιου ….

Ένα αφιέρωμα στα δικαιώματα του παιδιού.

Ένα αφιέρωμα στην ημέρα δικαιωμάτων του παιδιού ετοίμασε με πρωτότυπο τρόπο η Στ’ τάξη και προσκάλεσε τους μαθητές της Δ’ και Ε’ τάξης για να το μοιραστεί μαζί τους. Μικρά σκετσάκια που είχαν για τίτλο τα δικαιώματα του παιδιού ζωντάνεψαν μπροστά στα μάτια μας. Δικαίωμα είναι να έχω όνομα , επώνυμο και εθνικότητα, δικαίωμα είναι…Συνέχεια ανάγνωσης Ένα αφιέρωμα στα δικαιώματα του παιδιού.

Μια γιορτή από τα παιδιά για τα παιδιά!!

Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017 τα παιδιά του σχολείου μας πραγματοποίησαν μια επιτυχημένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή. Η χορωδία του σχολείου μας τραγούδησε πολλά τραγούδια βάζοντας μας έτσι στο Χριστουγεννιάτικο κλίμα. Τα πρωτάκια μας σε συνεργασία με την Γ’ τάξη έκαναν ένα θεατρικό που είχε τον τίτλο “Το αμίλητο νερό”. Το θεατρικό μιλούσε για ένα παραδοσιακό έθιμο…Συνέχεια ανάγνωσης Μια γιορτή από τα παιδιά για τα παιδιά!!

Επιστροφή στα θρανία …με τους μικρούς δημοσιογράφους σε δράση!!!

Δυστυχώς οι διακοπές τελείωσαν. Ήταν ωραία που δεν είχαμε υποχρεώσεις και μαθήματα.Είχαμε χρόνο να παίξουμε και να δούμε τους φίλους μας.Όμως οι μέρες πέρασαν γρήγορα και ξαναγυρίσαμε στα θρανία. Η πρώτη μέρα ήταν λίγο δύσκολη.Ξαναείδαμε βέβαια τους συμμαθητές μας, τις δασκάλες μας και ανταλλάξαμε ευχές.Την επόμενη μέρα η κυρία διευθύντρια έκανε σε κάθε τάξη ένα…Συνέχεια ανάγνωσης Επιστροφή στα θρανία …με τους μικρούς δημοσιογράφους σε δράση!!!

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς