2016 !!!

Το εκπαιδευτικό προσωπικό, η διεύθυνση, τα παιδιά και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας εύχεται σε όλους ευτυχισμένο το 2016 με υγεία, αγάπη, δημιουργικότητα, δύναμη, υπομονή και αντοχή !!! 🙂  😆   😛   😉

Γιορτή Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς, φιλανθρωπικό έργο

Την Τρίτη 23/12 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η γιορτή των Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς στο χώρο του Σχολείου μας. Στη γιορτή συμμετείχαν με θεατρικά δρώμενα τα παιδιά της Α΄, Β΄, Γ΄και Δ΄τάξης, ενώ τα μεγαλύτερα συμμετείχαν στη χορωδία. Πλήθος κόσμου (παρά το περιορισμό του χώρου) χειροκρότησε τις προσπάθειες των παιδιών και αντάλλαξε ευχές. Την ίδια ημέρα ολοκληρώθηκε…Συνέχεια ανάγνωσης Γιορτή Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς, φιλανθρωπικό έργο

Θεατρικές παραστάσεις – εκπαιδευτικές επισκέψεις

Στο τέλος του Α΄τριμήνου τα παιδιά της Α΄, Β΄και Γ΄ τάξης παρακολούθησαν στο θέατρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής τη θεατρική παράσταση “Πατώντας για την Ειρήνη”  https://www.youtube.com/watch?v=Uhz1FqG1APcτου θιάσου “Λώτινος Ήλιος” http://lotinosilios.gr/index.php?lang=gr,  ενώ τα παιδιά των υπόλοιπων τάξεων παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση “Όλιβερ Τουίστ” στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης από τον θίασο “Μαγική Αυλαία” (https://youtu.be/Z0aTq4r6dWg).  

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Μουσείο της Πόλης του Βόλου

Τα παιδιά της Ε΄ και Στ΄ τάξης επισκέφτηκαν το νέο (1 χρόνο λειτουργίας) σύγχρονο και εντυπωσιακό Μουσείο της πόλης του Βόλου, όπου είχαν την ευκαιρία να μάθουν πολλά για την ιστορία του Βόλου και τις συνήθειες των πολιτών του. Στη συνέχεια περπάτησαν στη συνοικία των Παλαιών, στα ψαράδικα, τη παραλία και το λιμάνι του Βόλου.

Περιποίηση πρασίνου της αυλής

Με τη βοήθεια εργατών της Δ.Ε. Αγριάς αλλά και τη συμβολή των παιδιών της Ε΄ και Στ΄ τάξης πραγματοποιήθηκε κλάδεμα των δέντρων και των θάμνων της αυλής του Σχολείου μας και στη συνέχεια ο Σύλλογος Γονέων έβαψε τους τοίχους των βεραντών.  

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς