Ανακοίνωση -Ενημέρωση

Αγαπητοί γονείς καλημέρα σας. Δύσκολο και πρωτόγνωρο αυτό που βιώνουμε όλοι μας, αλλά ελπίζουμε και ευχόμαστε σύντομα να περάσει. Σας ενημερώνουμε ότι μετά από την Τηλεδιάσκεψη που έγινε με τις συντονίστριες Εκπαιδευτικού Έργου Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (Σοφία Τσαγανού, Ευφροσύνη Σπυροπούλου, Κυριακή Σολάκη) και τις Προϊσταμένες Νηπιαγωγείων Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, δόθηκαν οδηγίες – κατευθύνσεις επικοινωνίας του …

Συνέχεια του άρθρου ‘Ανακοίνωση -Ενημέρωση’ »

” Το βάλς με τα παραμύθια” της Κάρμεν Ρουγκέρη

Δείτε την εξαιρετική παράσταση των Κάρμεν Ρουγγέρη και Χριστίνας Κουλουμπή ” Το Βαλς με τα παραμύθια”που «ανέβηκε» την προηγούμενη σεζόν στο Θέατρο Κιβωτός Καλή απόλαυση!!!  

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

2/ΘΕΣΙΟ 13ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ  (24-3-2020) Αγαπητοί γονείς, καλησπέρα σας! Είναι γεγονός πως μετά τις εξαγγελίες των μέτρων της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Παιδείας, τα Σχολεία θα παραμείνουν κλειστά για αρκετό χρονικό διάστημα, λόγω της εξάπλωσης του Κορονοϊού. Συνεχίζοντας την ηλεκτρονική μας επικοινωνία, σας στέλνουμε προτάσεις και εργασίες, που θα βοηθήσουν τα παιδιά, να περνούν δημιουργικά …

Συνέχεια του άρθρου ‘ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ’ »

Παρακολούθηση Θεατρικής Παράστασης “Το παιδί που τόλμησε”.

Την παράσταση παρουσίασε ο θίασος “Το εργαστήρι του ονείρου” με την επιμέλεια του ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης, την Τρίτη 25-2-2020 στο Δημοτικό   Θέατρο Λαμίας.

Δραστηριότητες από την θεματική ενότητα δεινόσαυροι στο νηπιαγωγείο.

Τα παιδιά έφεραν βιβλία και παιχνίδια από το σπίτι τους, έγιναν παλαιοντολόγοι και βρήκαν απολιθώματα δεινόσαυρου. Έφτιαξαν δεινόσαυρους με πλαστελίνη, με κολάζ και ζωγραφική.