Χριστουγεννιάτικες δράσεις

Οι μέρες πριν τα Χριστούγεννα  κύλησαν γεμάτες με ξεχωριστές δράσεις!!!

Αρχικά υποδεχτήκαμε με πολύ χαρά στο Νηπιαγωγείο μας,

τη συγγραφέα- νηπιαγωγό Ελένη Μπετεινάκη. 

Μαζί της ήρθαν όλα τα σκανταλιάρικα καλικαντζαράκια και οι ήρωες από τα χριστουγεννιάτικα παραμύθια της.

Ο Εδώ και ο Αλλού, ο τρακατρούκας, ο Πι και Φι, η νεράιδα ΄Άχνη, μα και ο Αλέξανδρος και η Χριστίνα μάγεψαν τα παιδιά του Νηπιαγωγείου μας, παρασέρνοντας τα σε περιπέτειες μοναδικές με άρωμα γιορτινό! 

Ευχαριστούμε Ελένη που μοιράστηκες μαζί μας στιγμές μαγείας με μπόλικη αστερόσκονη!!!

Έπειτα το σχολείο μας μοσχομύρισε  από τα  παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκά που φτιάξαμε με τα χεράκια μας και με την βοήθεια μελών του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων!!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθειά τους!!!

Ο κύριος Σκουλούδης αποδέχτηκε την πρόσκλησή μας και με το λαούτο του επένδυσε μουσικά τα κάλαντα και τα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια των παιδιών!!!

Ευχαριστούμε τον υπέροχο μουσικό!!!

 Ακολούθησε η θεατρική παράσταση Φον Κουραμπιές εναντίον Κόμη Μελομακαρόνη που μας διασκέδασε απίστευτα και ταυτόχρονα έστειλε μηνύματα αποδοχής στη διαφορετικότητα γιατί παρά τις διαφορές τους ο Φον Κουραμπιές και ο Κομης Μελομακαρονης κατά βάθος ήταν ίδιοι!!!

Επόμενη δράση ήταν η επίσκεψη στο 19ο Δημοτικό. Εκεί, με πολύ χαρά συναντήσαμε τους παλιούς μας συμμαθητές και τραγουδήσαμε όλοι μαζί κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια!!!

Ώσπου έφτασε η τελευταία μέρα με τις περισσότερες εκπλήξεις! Εμφανίστηκε ο αγαπημένος μας Αϊ-βασίλης και τα προσωπάκια μας έλαμψαν από χαρά και ενθουσιασμό!!! Μοίρασε απλόχερα δώρα και λαχταριστές σοκολάτες στα παιδιά και σκόρπισε χαμόγελα και χαρά!

Οι υπέροχες χριστουγεννιάτικες δημιουργίες των γονιών και των εκπαιδευτικών στήθηκαν σε ένα γιορτινό παζάρι  ενώ παράλληλα τα παιδιά έψαλαν μελωδικά τα  κάλαντα και σκόρπισαν ζεστές και αγαπησιάρικες ευχές για τον καινούργιο χρόνο!

 Και μερικές Χριστουγεννιάτικες κατασκευές από τα μαγικά χεράκια των παιδιων αλλά και διασκεδαστικά Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια! 

Δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια των εργαστηρίων κατασκευών που λειτουργούσαν καθημερινά  και πυρετωδώς σε όλες τις τάξεις!

Καλές γιορτές με υγεία, αγάπη, οικογενειακή και προσωπική ευτυχία!!!!