Ολοήμερο

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 05/10/2020 θα λειτουργήσει το Ολοήμερο μέχρι τις 15:00. Δεκτοί γίνονται όλοι οι μαθητές που έχουν υποβάλλει αίτηση.

 Tο πρόγραμμα “σίτισης” για τους μαθητές έχει ξεκινήσει.

Πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού

 

 

 

Οι μαθητές μας δεν ξεχνούν την ημέρα του Ολυμπισμού και Αθλητισμού. Μέσα από ομιλίες, συζητήσεις εκπαιδευτικών με τους μαθητές τους και κατασκευές αναβιώνουν τα Ολυμπιακά αθλήματα

Σύνθημα    «Αθλούμαι-Μένω Υγιής –Μένω Ασφαλής»

Εργασίες μαθητών   Α  και  ΣΤ   τάξης

ΕΝΑΡΞΗ

Έναρξη σχολικού έτους 2020-21  με άρωμα covid-19.  Ξεκινάμε αισιόδοξα και μένουμε ασφαλείς.

Το σχολείο μας απολυμάνθηκε, καθαρίστηκε, επισκευάστηκε μεγάλο κομμάτι του αύλειου χώρου (Τεχνική Υπηρεσία Δήμου), προμηθεύτηκε αντισηπτικά, μοίρασε μάσκες και παγουρίνια σε όλους τους μαθητές (στάλθηκαν από το ΥΠΑΙΘ).

Ο Σύλλογος Γονέων συνεχίζει να είναι δίπλα μας  και να στηρίζει το έργο που επιτελείται στο 12ο ΔΣ Πετρούπολης. Μας ενίσχυσε με αντισηπτικά και ετοίμασε μια μικρή έκπληξη στους μαθητές της Α΄τάξης, δίνοντας μια ευχάριστη νότα στα πρώτα σχολικά βήματά τους.

Aγιασμός

Αγιασμός  2020. Τελέστηκε στον αύλειο χώρο παρουσία των μαθητών της  Α΄ Τάξης, ενώ οι υπόλοιποι μαθητές ήταν στις τάξεις τους. Μοιράστηκαν μάσκες και παγούρια και οι εκπαιδευτικοί έδειξαν τη σωστή χρήση μάσκας στους μαθητές.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Κακαβάς Νικόλαος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας  Σκαλιστήρας  Αθανάσιος, οι δημοτικός σύμβουλος Συλιγνάκης Μάνος και Χρυσικός Στέλιος

καλή χρονιά

Έναρξη μαθημάτων _ Αγιασμός

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου ξεκινά το σχολικό έτος κανονικά.

Το Ολοήμερο προσωρινά δεν θα λειτουργήσει.

Ο Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2020 – 2021 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11:30 π.μ. περίπου στο προαύλιο του σχολείου για τους μαθητές της Α΄ τάξης και για τους λοιπούς μαθητές στην αίθουσά τους. Για λόγους αποφυγής συγχρωτισμού και διασφάλισης της δημόσιας υγείας οι μαθητές θα πρέπει να προσέλθουν στο σχολείο στις 10:50 – 11:00  υποχρεωτικά με μάσκα σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του Υ.ΠΑΙ.Θ  ((ΦΕΚ αρθ 2 3780/8-9-2020).

Οι γονείς δεν θα εισέλθουν στο χώρο του σχολείου.

Στη συνέχεια οι μαθητές θα μπουν στις τάξεις όπου θα γίνει η πρώτη γνωριμία με τον/την  δάσκαλο/α τους.

Στις 12:30 θα σχολάσουν οι μαθητές όλων των τάξεων εκτός από την Α΄τάξη.

Αμέσως μετά   θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο του σχολείου συνάντηση – ενημέρωση των γονέων μόνο της Α΄ τάξης, πάντοτε με χρήση μάσκας σύμφωνα με τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ, για θέματα καθημερινότητας του σχολείου με την διευθύντρια και τις δασκάλες της Α΄ τάξης.

Το ωράριο λειτουργίας από Τρίτη 8:15 – 13:15

Κυλικείο δεν θα λειτουργεί προσωρινά

 

Με τις θερμότερες ευχές μας για μια ευχάριστη και δημιουργική χρονιά !

 

Ο Σύλλογος διδασκόντων

 

 

Έναρξη

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Ευχόμαστε μια δημιουργική και ασφαλή σχολική χρονιά.

Σας ενημερώνουμε ότι η έναρξη του νέου διδακτικού έτους 2020-21 έχει προγραμματιστεί για τις 14 Σεπτεμβρίου.

Στις 14 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος Αγιασμός ανά τάξη. Θα σας ενημερώσουμε σχετικά με την ώρα προσέλευσης και αποχώρησης.
Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 15 Σεπτεμβρίου

Σχετικά με το Ολοήμερο θα σας ενημερώσουμε πότε θα ξεκινήσει.

Υπενθυμίζουμε ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική (εγκύκλιος 113701/ΓΔ4/2-9-2020).

 

ΚΑΛΗ  ΑΡΧΗ