Σχολικά γεύματα

Αγαπητοί γονείς σας ενημερώνουμε σχετικά με τα σχολικά γεύματα όπως ενημερωθήκαμε από το τμήμα Παιδείας του Δήμου μας.

 Λήψη αρχείου

Λειτουργία σχολείου

Σας ενημερώνουμε ότι αύριο τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών – Ξενοφών -. Προφορική ενημέρωση από την Περιφέρεια.

κάνοντας κλικ διαβάζετε την απόφαση  http://www.pallini.gr/files/posts/files/Apofash.pdf

Σχολικά γεύματα

Σας ενημερώνουμε ότι οι ενέργειες εκ μέρους μας και από το Δήμο, για τα σχολικά γεύματα συνεχίζονται. Αναμένουμε το ΦΕΚ από το Υπουργείο Παιδείας, όπου θα συμπεριλαμβάνεται και το δικό μας σχολείο. Η συγκεκριμένη δράση πιθανολογείται να ξεκινήσει το Νοέμβρη. Θα έχετε σχετική ενημέρωση.

Τα σχολικά γεύματα δεν θα είναι μόνο για όλους τους μαθητές του Ολοήμερου, αλλά για όλους τους μαθητές του σχολείου μας. Οι μαθητές του Ολοήμερου θα σιτίζονται κατά την παραμονή τους σε αυτό.

Οι μαθητές που δεν είναι εγγεγραμένοι στο Ολοήμερο θα παραλαμβάνουν το γεύμα τους λίγο πριν σχολάσουν και θα σιτίζονται κατ οίκον.

Oλοήμερο

Σας ενημερώνουμε ότι οι μετεγγραφέντες που αιτήθηκαν Ολοήμερο για τα παιδιά τους μπορούν από τη Δευτέρα 17/9 να το  παρακολουθήσουν.

Όσοι θα αιτούνται εκπρόθεσμα Ολοήμερο θα αναμένουν να κενώνονται θέσεις. Οι αιτήσεις για το Ολοήμερο ολοκληρώθηκαν τέλη Μάη, όπως κάθε σχολική χρονιά, και ο προγραμματισμός των τμημάτων έγινε σύμφωνα με αυτές.

Η πρωινή ζώνη του Ολοήμερου δεν θα λειτουργήσει τη φετινή σχολική χρονιά 2018-19

ΟΛΟΗΜΕΡΟ

Η λειτουργία του Ολοήμερου θα ξεκινήσει την Δευτέρα 17/9 μέχρι τις 16:00 για τους μαθητές που έχουν εγγραφεί στο τέλος της προηγούμενης σχολικής χρονιάς. Τα τμήματα είναι πλήρη. Οι αιτήσεις που είναι σε εκκρεμότητα αναμένουν να κενωθούν θέσεις.

Παρακαλούνται όσοι γονείς δεν επιθυμούν τα παιδιά τους να παρακολουθούν το Ολοήμερο τμήμα όπως μας ενημερώσουν σχετικά, για να εξυπηρετηθούν άλλοι που το έχουν ανάγκη.

ΑΔΥΜ

Παρακαλούνται οι γονείς των μαθητών/τριών των Α΄ και Δ΄ τάξεων, που δεν έχουν προσκομίσει στο σχολείο το Ατομικό Δελτίο Υγείας (Α.Δ.Υ.Μ.) των παιδιών τους, να το πράξουν το συντομότερο δυνατό ώστε να είναι δυνατή η συμμετοχή των μαθητών/τριών στο μάθημα  της Φυσικής Αγωγής, αλλά και σε άλλες αθλητικές δραστηριότητες.
Αν δεν έχετε το σχετικό έντυπο του Α.Δ.Υ.Μ., μπορείτε να το ζητήσετε από το σχολείο ή να το εκτυπώσετε πατώντας εδώ:
 
Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

Λειτουργία σχολείου

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι μετά τον καθιερωμένο Αγιασμό, θα ακολουθήσει ολιγόλεπτη ενημέρωση  από την Διευθύντρια του Σχολείου.

Την Τετάρτη 12/9, την Πέμπτη  13/9 και την Παρασκευή  14/9 η Α΄ Τάξη θα αποχωρεί στις 12:25 ενώ οι υπόλοιπες  τάξεις ( Β΄ Γ΄ Δ΄ Ε΄ ΣΤ‘ ) στις 13:15.

Το Ολοήμερο προς το παρόν δεν θα λειτουργήσει τις συγκεκριμένες μέρες. Για τη λειτουργία του θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.

Οι δασκάλες της Α΄ Τάξης θα έχουν ολιγόλεπτη πρωινή συνάντηση με τους γονείς την Τετάρτη 12/9 στις αίθουσες διδασκαλίας.

Από τη Διεύθυνση

Αγιασμός 2018

Ο Αγιασμός για την  έναρξη της νέας Σχολικής Χρονιάς  θα πραγματοποιηθεί την   Τρίτη  11 Σεπτέμβρη και ώρα  08.45 π.μ.

Κατόπιν οι μαθητές θα αποχωρήσουν με ευθύνη των γονέων.

 Τα βιβλία θα διανεμηθούν την Τετάρτη στους μαθητές.

Από τη διεύθυνση του σχολείου

Καλή σχολική χρονιά.

Τίτλοι προόδου

Σας ενημερώνουμε ότι η επίδοση των τίτλων προόδου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Ιουνίου και ώρα 8:15. Την ημέρα αυτή δεν θα γίνουν μαθήματα ούτε θα λειτουργήσει το Ολοήμερο. Οι μαθητές θα αποχωρήσουν με ευθύνη των γονέων.

Εκ μέρους της Διευθύνσεως