12ο δημοτικό σχολείο Νεάπολης

Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του σχολείου μας!

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Μαΐ 20219

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Αγαπητοί γονείς,

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι, την Δευτέρα 10 Μαΐου για να μπορέσουν οι μαθητές να μπουν στην τάξη και να παρακολουθήσουν το μάθημα θα πρέπει να έχουν μαζί τους τη σχολική κάρτα για COVID-19 με αρνητικό αποτέλεσμα. Την κάρτα αυτή θα την εκτυπώσετε από την πλατφόρμα self- testing.gov.gr, όπου θα δηλώσετε το αποτέλεσμα. Όσοι δεν μπορείτε να την εκτυπώσετε θα γράψετε μια χειρόγραφη σύμφωνα με το υπόδειγμα που σας έστειλα. Αν κάποιοι από εσάς δεν πήρατε το πρώτο  mail που σας έστειλα μπορείτε να μπείτε στο blog του σχολείου https://blogs.sch.gr/12dimnea/και να διαβάσετε τις οδηγίες.

Από αύριο Δευτέρα 10 Μαΐου το λεωφορείο θα μεταφέρει κανονικά τους μαθητές. Για να μπορέσουν οι μαθητές/τριες να μετακινηθούν με το λεωφορείο θα πρέπει να δείχνουν στην συνοδό του λεωφορείου την σχολική κάρτα για COVID – 19. Μαθητής/ τρια που δεν έχει τη σχολική κάρτα για COVID – 19 με αρνητικό αποτέλεσμα ΔΕΝ θα μπορεί να επιβιβαστεί στο λεωφορείο.

Από αύριο Δευτέρα 10 Μαΐου ξεκινούν τα σχολικά γεύματα.

Η χρήση μάσκας στο λεωφορείο αλλά και στο σχολείο είναι υποχρεωτική.

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, για την ομαλή επάνοδο των μαθητών/τριών στο σχολείο είναι απαραίτητη η εφαρμογή των μέτρων για την προστασία από τον COVID-19  και η συνεργασία μεταξύ μας. Για οποιαδήποτε απορία είμαι στη διάθεσή σας στο τηλ. του σχολείου 2310623258 ή στο 6974595323

                                                                                Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

 

                                                                        ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ    

Τα σχόλια είναι κλειστά.Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων