12ο δημοτικό σχολείο Νεάπολης

Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του σχολείου μας!

Καλώς ήλθατε!

Φεβ 20149

Καλώς ήλθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του σχολείου μας! Μέσα απ’την ιστοσελίδα αυτή μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα του σχολείου μας, τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται εδώ, καθώς και να βλέπετε τις εργασίες των μαθητών μας.

από κάτω από: Αρχική | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καλώς ήλθατε!    

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ

Απρ 20223

 

 

 

16 1

    6 Μαρτίου

«Πανελλήνια ημέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού»

Οι μαθητές της Δ΄ τάξης του 12ου Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης έστειλαν το δικό τους μήνυμα κατά της σχολικής βίας. Θέλησαν να το επικοινωνήσουν με όλους τους μαθητές του σχολείου μας αναρτώντας την εργασία τους σε χώρο του σχολείου.

Πατήστε εδώ για να παρακολουθήσετε την προσπάθεια των μαθητών/τριών.

από κάτω από: Δ' τάξη | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ    

Εγγραφές μαθητών και μαθητριών στα Δημοτικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2022-2023

Φεβ 202223

Εγγραφές μαθητών και μαθητριών στα Δημοτικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2022-2023

Οι αιτήσεις εγγραφών στα δημοτικά σχολεία για το σχολικό έτος 2022-2023 θα πραγματοποιηθούν από 1 έως 20 Μαρτίου 2022

Τη σχολική χρονιά 2022-2023 στην Α΄ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές που γεννήθηκαν από 1-1-2016 έως και 31-12-2016

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

α. Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας (δεν απαιτείται η προσκόμιση του Πιστοποιητικού Γέννησης)

β. Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π.) ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.

γ. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή ( Θα το πάρετε από το σχολείο)

δ. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο διαπιστώνεται η διεύθυνση κατοικίας του/της μαθητή/τριας ( Λογαριασμός ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΑΘ  κ.α.)

ε. Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου για την εγγραφή στο Δημοτικό.

ΩΡΑΡΙΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

8.30-9.30       (γρ.Δ/ντη 12ου  Δημ.  Σχολείου)

12.30-13.30  (γρ.Δ/ντη  8ου    Δημ.  Σχολείου)

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εγγραφές μαθητών και μαθητριών στα Δημοτικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2022-2023    

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Ιαν 20227Λήψη αρχείου

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ    

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Δεκ 202122

κάρτα

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ    

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΑΘΗΤΗ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ

Δεκ 202120

Ο μαθητής μας της Δ’ τάξης ΑΡΗΣ ΚΑΛΠΑΖΙΔΗΣ την Κυριακή 19/12/2021 συμμετείχε σε αγώνες Ελληνορωμαϊκής πάλης και κέρδισε το ΧΡΥΣΟ μετάλλιο!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΡΗ!!!

Σου ευχόμαστε πάντα επιτυχίες.

 

IMG 20211220 100901

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΑΘΗΤΗ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ    

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Δεκ 202119

11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

       Η 11η Δεκεμβρίου έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού, μετά από πρωτοβουλία του Ο.Η.Ε. και της UNICEF. Ο ετήσιος εορτασμός της ημέρας αυτής αντικατοπτρίζει τη σημασία που η Διεθνής Κοινότητα αποδίδει στα παιδιά όλου του κόσμου, καθώς και την ανησυχία της σχετικά με την κατάστασή τους.

       Με αφορμή τη μέρα αυτή  στο σχολείο μας έγιναν εκδηλώσεις με σκοπό την ευαισθητοποίηση των μαθητών/τριών για τα εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο που υποφέρουν και απειλείται η ζωή τους καθώς  και την καλλιέργεια ενός πνεύματος ενότητας, ισότητας και αντιρατσισμού,  Στο πλαίσιο αυτό τα παιδιά συζήτησαν, είδαν βίντεο και έστειλαν τα δικά τους μηνύματα με τις υπέροχες δημιουργίες τους. Έβαλαν όλη την φαντασία και την τέχνη τους και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

Ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να παρακολουθήσετε την δουλειά των μαθητών/τριών του σχολείου μας.

 

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ    

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Νοέ 202115

12ο Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών του σχολείου μας, σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 17/11/2021 δεν θα γίνουν μαθήματα. Θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο στις 8.15 π.μ. και θα αποχωρήσουν στις 9.30 π.μ. Το ολοήμερο πρόγραμμα και η πρωινή ζώνη δε θα λειτουργήσουν. Το λεωφορείο θα πραγματοποιήσει κανονικά το δρομολόγιο το πρωί και θα αναχωρήσει από το σχολείο στις 9.30 π.μ.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ    

Οδηγίες για self-test

Οκτ 202131

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Από τη Δευτέρα 1/11/2021 αλλάξει ο τρόπος δήλωσης αποτελέσματος του self-test. Παρακάτω σας δίνονται αναλυτικές οδηγίες.

Ο υποχρεωτικός εργαστηριακός διαγνωστικός έλεγχος νόσησης διενεργείται δύο (2) φορές ανά σχολική εβδομάδα πριν από την Τρίτη και την Παρασκευή αντιστοίχως.

Οι γονείς/κηδεμόνες των ανηλίκων μαθητών/ τριών και οι ενήλικοι μαθητές/τριες που φοιτούν σε δημόσιες εκπαιδευτικές δομές πρωτοβάθμιας δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ειδικής αγωγής επισκέπτονται την ηλεκτρονική πλατφόρμα  edupass.gov.gr   η οποία είναι προσβάσιμη μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr – ΕΨΠ) και, αφού επιλέξουν την κατηγορία «Πρόσβαση σε χώρους Πρωτοβάθμιας/Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης/Ειδικής Αγωγής» και, ακολούθως την κατηγορία «Δήλωση Self Test Μαθητών/τριών  – Έκδοση Σχολικής Κάρτας για COVID-19», στη συνέχεια αυθεντικοποιούνται με τη χρήση των κωδικών – διαπιστευτηρίων της Γ.Γ.Π.Σ.Δ.Δ. (taxisnet), σύμφωνα με το άρθρο 24 του ν. 4727/2020 (Α’ 184), και ακολουθούν τη διαδικασία υποβολής του αποτελέσματος, σύμφωνα με τη οριζόμενα στο άρθρο 4 της υπό στοιχεία 124068/ΓΔ4/1.10.2021 κοινής απόφασης των Υπουργών Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υγείας και Επικρατείας (Β’ 4558).  Εάν το αποτέλεσμα του αυτοδιαγνωστικού ελέγχου είναι αρνητικό, εκδίδεται από την αντίστοιχη πλατφόρμα σχολική κάρτα αρνητικού αποτελέσματος, την οποία εκτυπώνουν τα ανωτέρω πρόσωπα.

Αν δεν έχετε εκτυπωτή μπορείτε να συμπληρώνετε την σχολική κάρτα χειρόγραφα και να αντιγράφετε τον κωδικό που θα σας εκδώσει η edupass.gov.gr.  Ο/Η μαθητής/τρια επιδεικνύει, χωρίς να παραδίδει, τη σχολική κάρτα εντός της τάξης, στον εκπαιδευτικό της πρώτης ώρας και τη φέρει μαζί του/της μέχρι τη διενέργεια του επόμενου διαγνωστικού ελέγχου σε περίπτωση που ζητηθεί επίδειξή της από εκπαιδευτικό ή από τον/τη Διευθυντή/ τρια/.

Οπτικοποιημένες οδηγίες μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση:

https://www.alfavita.gr/sites/default/files/2021-10/2021-10-31_EduPass_%CE%9F%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%AF%CE%B5%CF%82%20%CE%B3%CE%B9%CE%B1%20%CE%BA%CE%B7%CE%B4%CE%B5%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CF%82_str.pdf

Παρακαλούμε πολύ , μην αμελείτε να κάνετε και να δηλώνετε το selftest τις ημέρες  Δευτέρα και Πέμπτη. Αποτελεί υποχρέωση των γονέων.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

 

ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οδηγίες για self-test    
« Παλιότερα άρθρα


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων