12ο Δημοτικό Σχολείο Κορυδαλλού

12ο Δημοτικό Σχολείο Κορυδαλλού

Αρχεία για Οκτώβριος, 2022


ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ

Εξ αιτίας της μικρής προσέλευσης στη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας 24/10/22 ορίζεται επαναληπτική Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 31/10/22 στις 18:00.

Η παρουσία σας είναι απαραίτητη!

Ευχαριστούμε!
Ο Σύλλογος Γονέων του 12ου Δημ. Σχ. Κορυδαλλού

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες,

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων αποτελεί πολύτιμο συνεργάτη για κάθε εκπαιδευτική μονάδα, στην προσπάθεια αντιμετώπισης των ζητημάτων που προκύπτουν από την καθημερινή λειτουργία του Σχολείου.
Με βάση το καταστατικό του Συλλόγου θα πρέπει να προχωρήσουμε σε εκλογοαπολογιστική συνέλευση για την διεξαγωγή εκλογών. Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα στις 24/10/2022 και ώρα 18:00 στο αμφιθέατρο του σχολείου, τηρώντας πάντα όλα τα απαραίτητα μέτρα. Η συμμετοχή σας θεωρείται απαραίτητη καθώς η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου αποτελεί κορυφαία θεσμική πράξη αφού λαμβάνονται σημαντικές αποφάσεις και καθορίζεται η εκπροσώπηση του συλλόγου μετά από εκλογική διαδικασία.
Όσον αφορά τις υποψηφιότητες για την εκπροσώπηση του Συλλόγου μας, αυτές θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο e mail του Συλλόγου 12dimotikokorydallou@gmail.com μέχρι την Παρασκευή 28/10/22.
Δηλώστε την υποψηφιότητα σας για:
1. Διοικητικό Συμβούλιο Γονέων & Κηδεμόνων
2. Εκπρόσωποι για την Ένωση Γονέων
3. Σχολική Κοινότητα
Δηλώστε την υποψηφιότητα σας για:
4. Εφορευτική Επιτροπή
5. Εξελεγκτική Επιτροπή

Ο Σύλλογος Γονέων του 12ου Δημ. Σχ. Κορυδαλλού

Έναρξη Ολοήμερου Προγράμματος

Από Δευτέρα 17/10/2022 το Ολοήμερο πρόγραμμα θα λειτουργήσει κανονικά είτε έως τις 15.00 είτε έως τις 16.00 (η ώρα τελικά αποχώρησης δεν θα αλλάξει γιατί το σχολείο δεν ορίστηκε ως σχολείο με Διευρυμένο Ωράριο Λειτουργίας), ανάλογα με το τι έχετε επιλέξει.
Η αποχώρηση των μαθητών/τριών θα γίνεται από την Κεντρική Είσοδο του σχολείου.
Φροντίστε, παρακαλώ, οι μαθητές να έχουν μαζί το φαγητό τους (το οποίο μπορούν, αν θέλουν, να το τοποθετούν στο ψυγείο που υπάρχει στην αίθουσα του Ολοήμερου) και να είστε ακριβείς στην ώρα παραλαβής τους.
Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι δεν είναι δυνατή η παραμονή των μαθητών/τριών στο σχολείο εάν δεν έχει προηγηθεί εγγραφή τους στο Πρόγραμμα.

Αν υπάρχει κάποια δυσκολία, παρακαλώ, επικοινωνήστε με το σχολείο.

Επειδή η αλλαγή ωραρίου για την Πέμπτη(13/10) και την Παρασκευή (14/10) έγινε γνωστή σήμερα, η Κεντρική Είσοδος του σχολείου θα μείνει ανοιχτή από τις 14.55-15.00 και την Πέμπτη και την Παρασκευή ώστε να μπορέσετε να παραλάβετε τους μαθητές/τριες.


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων