Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση

12ο Δημοτικό Σχολείο Κορυδαλλού

12ο Δημοτικό Σχολείο Κορυδαλλού

Αρχεία για 18 Μαρτίου 2016


Ανακλαστικές μεμβράνες θερμομόνωσης και σκίασης στο σχολείο μας

Ανακλαστικές μεμβράνες θερμομόνωσης και σκίασης τύπου Solar 65c τοποθετήθηκαν στην εσωτερική επιφάνεια των τζαμιών όλων των αιθουσών διδασκαλίας καθώς και στο γραφείο εκπαιδευτικών.

IMG_20160317_101713

Οι μεμβράνες, συντελούν στη δραστική μείωση (ως 66%) της διερχόμενης ηλιακής ενέργειας (ηλιοπροστασία), στην απαλλαγή από την υπεριώδη (UV) ακτινοβολία και στην ρύθμιση της φωτεινής διαπερατότητας (σκίαση).

Έτσι, θα έχουμε μείωση του θαμπώματος/αντηλιάς, γεγονός που μας ανάγκαζε να έχουμε συνέχεια κλειστές κουρτίνες και ανοιχτά φώτα,  λιγότερη ζέστη το καλοκαίρι, καθώς επίσης και εξοικονόμηση ενέργειας για θέρμανση το χειμώνα από τη μείωση κατά 27% της απώλειας θερμότητας.

Η τοποθέτηση έγινε από συνεργείο της εταιρείας GRI-SUN.

Το συνολικό κόστος αγοράς και τοποθέτησης των μεμβρανών ανέλαβε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, τον οποίο και ευχαριστούμε.

 


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων