Το Σχολείο μας συμμετείχε στο μαθητικό φεστιβάλ του Δήμου μας, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο θέατρο “Θανάσης Βέγγος” από 1 μέχρι 5 Ιουνίου και που ήταν αφιερωμένο στο Γιάννη Ρίτσο, με τις παρακάτω δραστηριότητες.
α) Έκθεση έργων σχετικά με τη ζωή και το έργο του Γιάννη Ρίτσου σε περίπτερο στο χώρο του θεάτρου, τα οποία φιλοτέχνησαν οι μαθητές και μαθήτριες του σχολείου με τους εκπαιδευτικούς.
β) Παραδοσιακούς χορούς από τη χορευτική ομάδα του σχολείου, με υπεύθυνη εκπαιδευτικό την Παπανικολάου Άρτεμη.
γ) Θεατρικό “Ο Κοντορεβυθούλης” από τη θεατρική ομάδα του σχολείου, με υπεύθυνη την εκπαιδευτικό Θεατρικής Αγωγής Γκοτσοπούλου Ελισσάβετ.
δ) Θεατρικό “Θεατρικοί Περιβαλλοντικοί Διάλογοι” από τους μαθητές του Τμήματος Γ΄2, με υπεύθυνη εκπαιδευτικό τη Χαρτοφύλαξ Βέρρα.