Διαγωνισμός ζωγραφικής 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση
Διαγωνισμός ζωγραφικής 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, Επέτειος 2021
Διαγωνισμός ζωγραφικής 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, Επέτειος 2021
Ανακοίνωση Δ1 Τηλεκπαίδευση Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή 17/3-18/3-19/3/2021
Σας ενημερώνουμε ότι το τμήμα Δ1 της κας. Τέγου Ουρανίας θα κάνει μάθημα με την κα. Κατερίνα Γιαννούλη αντί της κας. Τέγου την Τετάρτη 17/3/2021, Πέμπτη 18/3/2021 και την Παρασκευή 19/3/2021. Η διεύθυνση της κας Γιαννούλη θα τη βρείτε και έχει σταλεί στο email που μας δώσατε για την επικοινωνία.
Για την εβδομάδα 22/3-26/3 θα σας ενημερώσουμε εκ νέου. Σε περίπτωση που δεν έχετε μαθητή στο Δ1 αγνοήστε το μήνυμα. Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε ή τηλεφωνικά με το σχολείο ή στο email ή δείτε τις ανακοινώσεις στο blog.
Οδηγίες για την Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας-Εγγραφές μαθητών/τριών
Σχετικά με την εγγραφή μαθητών/τριών μπορείτε να εκτυπώσετε μέσω της ιστοσελίδας aade.gr βεβαίωση μόνιμης κατοικίας ειδικής χρήσης. Με τα βήματα στις οδηγίες μπορείτε να εκτυπώσετε το έγγραφο της μόνιμης κατοικίας του μαθητή/τριας που επιθυμείτε να εγγράψετε στο σχολείο.
Δείτε οδηγίες εδώ.
Αναστολή λειτουργίας σχολείων από την Τρίτη 16 Μαρτίου 2021