Βράβευση μαθητών από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία

11ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ Τηλ. 22310-24011 Fax: 22310 67658
https://blogs.sch.gr/11dimlamia mail@11dim-lamias.fth.sch.gr
17-5-2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Διευθύντρια και οι εκπαιδευτικοί του 11ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας συγχαίρουν τους παρακάτω μαθητές για τη διάκρισή τους στο διαγωνισμό της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας «Μικρός Ευκλείδης» 2017-2018 και τους εύχεται υγεία, καλή πρόοδο και πάντα διακρίσεις.
1. Κούρτης Αποστόλης, ΣΤ1
2. Κάππος Δημήτριος, ΣΤ1
3. Ακρίβος Σωτήριος, ΣΤ1
4. Κάππος Παναγιώτης, ΣΤ1
5. Κεραμίδα Ευαγγελία , ΣΤ2
6. Βαιοπούλου Παρασκευή – Μαρία , Ε1
7. Τσιάρας Θεοφάνης, Ε2
8. Τσώμου Ελένη, Ε2

Συγχαίρει επίσης όλους τους μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης για τη συμμετοχή τους και την προσπάθεια την οποία κατέβαλαν και τους υπενθυμίζει ότι η συμμετοχή μας στους διαγωνισμούς έχει μακροπρόθεσμα οφέλη που αφορούν στην καλλιέργεια της κριτικής μας σκέψης, στην ανάπτυξη της δημιουργικότητας και στρατηγικής επίλυσης προβλημάτων, στην καλλιέργεια διαχρονικών αξιών όπως η άμιλλα, η συνεργασία, το ομαδικό πνεύμα εργασίας, η εμπιστοσύνη, η τήρηση κανόνων, αυτοσεβασμός και ο σεβασμός στον αντίπαλο, όπως επίσης και στην ενίσχυση της αυτοεκτίμησης.

Συγχαίρει, επίσης, τους γονείς και τους ενημερώνει ότι:
Το Παράρτημα Φθιώτιδας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας διοργανώνει εκδήλωση βράβευσης των μαθητών της Ε´ και ΣΤ´ τάξης των Δημοτικών Σχολείων του νομού μας, οι οποίοι διακρίθηκαν στον φετινό πανελλήνιο διαγωνισμό που διοργανώνει η Ε.Μ.Ε. και έχει τίτλο:
«Παιχνίδι και Μαθηματικά»
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3-6-2016 και ώρα 11 π.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

Με εκτίμηση

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ