Κάλεσμα σε εθελοντική δράση την Κυριακή 21-04-24 !!!

ethelontismos

Kάλεσμα σε εθελοντική δράση για το σχολείο μας και το περιβάλλον

Το σχολείο μας στο πλαίσιο των δράσεων του δικτύου ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ συμμετέχει στη μεγαλύτερη εθελοντική δράση της χώρας που οργανώνει η ομάδα εθελοντών του LET΄S DO IT με στόχο να φροντίσουμε το περιβάλλον μας και να δείξουμε ότι με μια απλή θετική κίνηση μπορούμε, εμείς οι ίδιοι να γίνουμε η αλλαγή που περιμένουμε.     

https://letsdoitgreece.org/activities/5438LET DO IT

Αγαπητοί γονείς, γνωρίζοντας λοιπόν την άμεση ανταπόκρισή σας στις ανάγκες του σχολείου μας, σας καλούμε την Κυριακή 21/04/24 στις 9.30 π.μ να γίνουμε εμείς η αλλαγή και να συμμετέχουμε στην εθελοντική δράση που οργανώνουμε εκπαιδευτικοί, μαθητές/τριες και γονείς για τον εξωραϊσμό της πρόσοψης του σχολείου μας (βαφή κάγκελων και τοιχίων) καθώς και τη φύτευση δέντρων και φυτών στον κήπο του σχολείου μας για ένα μέλλον κλιματικά ουδέτερο.

Επικοινωνήστε μαζί μας είτε στο μέιλ είτε στο τηλέφωνο του σχολείου μας προκειμένου να μας ενημερώσετε για την παρουσία σας. Μπορείτε να φέρετε μαζί σας ρολό/ρολάκι ή πινέλο για βάψιμο, κασμά, τσάπα ή τσουγκράνα, χώμα, κάποιο φυτό ή δέντρο κ.λ.π.

Στη δράση θα παρευρεθεί και η υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Γ΄ Αθήνας κα. Νιάρχου Ελένη.