Γενικό Λύκειο Λυγουριού

Καθηγητές

Ανακοινώσεις

Τελευταία Νέα

Αρχείο

Ετικέτες

Μάρτιος 2017
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Kατηγορίες

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΔΙΗΜΕΡΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ– ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 03/04/2017 έως ΤΡΙΤΗ 04/04/2017
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, ταξιδιωτικά γραφεία και λοιποί δικαιούχοι, που κατέχουν άδεια λειτουργίας σε ισχύ, αποδέχονται και μπορούν να ανταποκριθούν απολύτως, στους απαράβατους όρους της παρούσης, να καταθέσουν στο Σχολείο, κλειστές , σφραγισμένες προσφορές ,σε επίσημο έντυπο με όλα τα διακριτικά στοιχεία και αριθμούς της επιχείρησης ή του ιδιοκτήτη, όπως είναι καταγεγραμμένοι στα μητρώα του ΕΟΤ, ή του Υπουργείου Μεταφορών. Η προσφορά θα συνοδεύεται από τα δικαιολογητικά που παρακάτω αναφέρονται.
Δικαιολογητικά :
α) από υπεύθυνη δήλωση, ότι οι υποψήφιοι κατέχουν δελτίο ΚΤΕΟ σε ισχύ όπου στον πίνακα Δελτίου Τεχνικού ελέγχου του οχήματος ,δεν αναφέρονται ελλείψεις.
β) Στην υπεύθυνη δήλωση των ταξιδιωτικών γραφείων θα δηλώνεται επιπλέον ότι κατέχουν και ειδικό σήμα με όλα τα διακριτικά στοιχεία του ιδιοκτήτη ή της επιχείρησης ,όπως είναι καταγεγραμμένοι στα μητρώα του ΕΟΤ ή του Υπουργείου Μεταφορών και είναι σε ισχύ.
γ) Αν υπάρχουν μεταφορικά μέσα μισθωμένα από άλλη επιχείρηση, θα αναφερθούν στο φάκελο προσφορών, με Υπεύθυνη Δήλωση από τον ανάδοχο τα πλήρη επίσημα στοιχεία του εκμισθωτή,( ο αριθμός κυκλοφορίας του οχήματος, η άδεια κυκλοφορίας ,το δελτίο ΚΤΕΟ, ονοματεπώνυμο οδηγού).
δ) Υπεύθυνη Δήλωση όπου ο μειοδότης δηλώνει ότι σε περίπτωση βλάβης του οχήματος ,θα γίνει άμεση αντικατάσταση αυτού σύμφωνα με τους απαράβατους όρους της πρόσκλησης ενδιαφέροντος.
ε) Αντίγραφο ασφαλιστικής κάλυψης του οχήματος.
Στ) Υπεύθυνη δήλωση ότι ο υποψήφιος αποδέχεται όλους τους όρους της πρόσκλησης ενδιαφέροντος.
Υποβολή προσφορών: μέχρι την Δευτέρα 20-3-2017, ώρα 12.00π.μ, σύμφωνα με τους απαράβατους όρους που ακολουθούν. Oι φάκελοι όταν παραληφθούν, θα πρωτοκολληθούν στην εξωτερική τους επιφάνεια και θα αναγραφεί η ώρα παραλαβής.
Η παραλαβή και το άνοιγμα των προσφορών, από την επιτροπή θα γίνει την Δευτέρα 20-3-2016 ώρα 12.30 μ.μ, παρουσία των ενδιαφερομένων που επιθυμούν να παρίστανται. Στους παριστάμενους υποψήφιους επιδεικνύονται οι φάκελοι, για να διαπιστώσουν αν είναι πρωτοκολλημένοι, αν είναι κλειστοί και απαραβίαστοι, καθώς κι αν έχει αναγραφεί η ώρα παραλαβής. Στη συνέχεια οι υποψήφιοι αποχωρούν. Η αξιολόγηση θα γίνει σε κλειστή συνεδρίαση της επιτροπής του Σχολείου, την ίδια ημέρα ή σε άλλη συνεδρίαση.
Προσφορά και Δικαιολογητικά θα πρέπει να κατατεθούν υποχρεωτικά και εμπρόθεσμα. Η εκπρόθεσμη κατάθεση της προσφοράς, η μη κατάθεση όλων των απαιτούμενων δικαιολογητικών, η παράλειψη αναφοράς του κόστους ανά μαθητή και του συνολικού κόστους της εκδρομής στην προσφορά, επιφέρουν αποκλεισμό από τη διαδικασία αξιολόγησης.
Αντίγραφο της προσφοράς θα υποβληθεί και σε ηλεκτρονική μορφή ( CD) στον ίδιο φάκελο.
Oικονομικά στοιχεία : θα περιγράφονται οι οικονομικές απαιτήσεις, για όλες τις υπηρεσίες, αναλυτικά, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ , το συνολικό κόστος και το αναλογούν κόστος ανά μαθητή.
-Ο διαγωνισμός είναι μειοδοτικός και θα κατακυρωθεί υπέρ του μειοδότη, υπό την προϋπόθεση ότι από την προσφορά του θα προκύπτει ότι μπορεί να ανταποκριθεί απολύτως στους απαράβατους όρους της παρούσης και ότι έχει υποβάλει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.
-Οι προσφορές και η πράξη αξιολόγησης και κατάταξης των υποψηφίων, θα δημοσιευτούν στις ιστοσελίδες του Σχολείου και της Δ.Δ.Ε Αργολίδας. Προφορική ενημέρωση, για τα αποτελέσματα της αξιολόγησης δεν θα γίνει προς τους υποψηφίους. Από την ημέρα της δημοσίευσης και για άλλες δύο ημέρες δύναται η δυνατότητα , για υποβολή ενστάσεων, ως προς την εγκυρότητα της αξιολόγησης . Στη συνέχεια θα δημοσιευτεί η απόφαση και η τελική πράξη ανάθεσης.
-Ο διαγωνισμός μπορεί να κηρυχτεί άγονος αν δεν υπάρχουν προσφορές ή δεν είναι οι προβλεπόμενες από τη σχετική υπουργική απόφαση , τότε ο διαγωνισμός επαναλαμβάνεται.
-Ο διαγωνισμός μπορεί να κηρυχτεί μερικώς άγονος αν εκ των πραγμάτων η προσφορά του μειοδότη υστερεί ποιοτικά ως προς κάποιο στοιχείο των απαιτήσεών μας. Στην περίπτωση αυτή ο διαγωνισμός μπορεί να επαναληφθεί ή να ματαιωθεί η εκδρομή.
-Ο διαγωνισμός μπορεί ακόμη να καταστεί εκ των πραγμάτων μερικώς «άγονος» και ατελέσφορος παρά την αρχική κατάταξη των υποψηφίων και την ανακήρυξη μειοδότη, αν οι μαθητές δεν θα μπορούν να ανταποκριθούν στις οικονομικές απαιτήσεις του μειοδότη ή δεν συμπληρωθεί ο αναγκαίος αριθμός αυτών.
Σε αυτή την περίπτωση είτε η εκδρομή ματαιώνεται είτε ο διαγωνισμός επαναλαμβάνεται προς αναζήτηση καλύτερης προσφοράς.
Απευθείας ανάθεση: αν δεν υποβληθούν τρεις προσφορές, θα δοθεί παράταση δύο (2) ημερών και αν πάλι δεν υποβληθούν θα γίνει απευθείας ανάθεση χωρίς άλλη παράταση .
-Ο οικονομικός διακανονισμός θα γίνει από την επιτροπή αξιολόγησης.
-Το ποσό της ποινικής ρήτρας θα ορισθεί από την επιτροπή αξιολόγησης.
-Θα εκδοθούν (Α.Π.Υ.),αποδείξεις παροχής υπηρεσιών για κάθε μαθητή .
-Το ποσό της εγγύησης καλής εκτέλεσης θα οριστεί από την επιτροπή αξιολόγησης, θα παρακρατηθεί και θα αποδοθεί σε τρείς (3) εργάσιμες ημέρες μετά το πέρας της εκδρομής και εφόσον αποδεδειγμένα (φύλλο αξιολόγησης τουριστικού γραφείου και έκθεση αρχηγού), έχουν εκτελεστεί ακριβώς οι απαράβατοι όροι της πρόσκλησης ενδιαφέροντος.
-Ακύρωση του Ιδιωτικού συμφωνητικού με τον μειοδότη μπορεί να γίνει εφόσον προκύψουν σοβαροί λόγοι ή λόγοι ανωτέρας βίας ,χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση-απαίτηση για τους μαθητές από τον μειοδότη.
-Καμία προφορική διαπραγμάτευση, προ ή μετά την ανάθεση, δεν είναι αποδεκτή, όλα τα αιτήματα διευκρινίσεων, επί της πρόσκλησης, θα υποβάλλονται γραπτώς. Προφορική αμφισβήτηση, των όρων της παρούσης, προειδοποιήσεις για ενστάσεις, προσφυγές ή διασπορά φημών, απόπειρα δυσφήμισης ή επηρεασμού της επιτροπής, μπορεί να προκαλέσουν ζήτημα αποκλεισμού.

ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΙ ΟΡΟΙ
1. Στοιχεία εκδρομής
Χρόνος : ημερομηνία διεξαγωγής , Δευτέρα 03-4-2017 έως Τρίτη 04-4-2017
Αριθμός μαθητών : πενήντα πέντε (55) –( 27 αγόρια και 28 κορίτσια)
Αριθμός συνοδών Καθηγητών : τέσσερις (4) (3 γυναίκες και 1 άνδρας) Αν η δαπάνη για τους συνοδούς καθηγητές προσφερθεί δωρεάν, θα πρέπει να αναφέρεται οπωσδήποτε .
Μέσα μεταφοράς: Πολυτελές πλήρως κλιματιζόμενο Λεωφορείο τουλάχιστον εξήντα (60) θέσεων .
-Το Λεωφορείο να φέρει πινακίδα με την ένδειξη Σχολική Εκδρομή. Να έχει κατάσταση επιβατών (ΚΥΑ 515489/75), βιβλίο δρομολογίων –εργασίας (ΥΑ 541266/2959/75).
-Εξασφάλιση της μεταφοράς των μαθητών σε όλες τις μετακινήσεις τους στην Καλαμάτα από και προς το ξενοδοχείο καθ’ όλη την διάρκεια του 24ώρου
Κατάλυμα: Ξενοδοχείο 3 ή 4 ή αστέρων στην πόλη της Καλαμάτας .
Δικλινα, Τρίκλινα και τετράκλινα δωμάτια για τους μαθητές χωρίς χρήση σπαστών κλινών /ράντζων και 4 μονόκλινα για τους καθηγητές.
– Πρωινό .
– Όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι του ξενοδοχείου να είναι στην διάθεση των μαθητών και των συνοδών.
– Όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου να είναι συνεχόμενα στον ίδιο όροφο του ξενοδοχείου ή σε δυο συνεχόμενους ορόφους, με την προϋπόθεση σε κάθε έναν όροφο θα παρέχονται και δωμάτια για συνοδούς καθηγητές.
– Θα πρέπει μαζί με την προσφορά να κατατεθεί βεβαίωση διαθεσιμότητας από τα προτεινόμενα ξενοδοχεία για λογαριασμό του σχολείου και για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο της εκδρομής, η οποία θα επιβεβαιωθεί-διασταυρωθεί από τη Δ/νση του σχολείου αμέσως με το άνοιγμα των προσφορών για όλους τους ενδιαφερόμενους.
2. Άλλες υπηρεσίες :
– Ασφάλεια επαγγελματικής αστικής ευθύνης σε περίπτωση ασθένειας ή ατυχήματος.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
1η ημέρα : Δευτέρα 3 Απριλίου 2017
8.15 π.μ. : Αναχώρηση από τα σχολείο
12.00μ.μ. : Άφιξη στην Καλαμάτα, με ενδιάμεση στάση – επίσκεψη στην εκκλησία της Υπαπαντής και στην πλατεία 23ης Μαρτίου
12.30-14.00 μ.μ. : επίσκεψη στο ΚΠΕ της Καλαμάτας- ενημέρωση για το πρόγραμμα «Καλαμάτα: Από το κάστρο ως την παραλία, περιβάλλον και ιστορία» από τους υπεύθυνους του Κέντρου και παρουσίαση του περιβαλλοντικού προγράμματος: «Επίδαυρος: συμπόρευση περιβάλλοντος & ιστορίας» που υλοποιεί η ομάδα Π.Ε. το σχ.έτος 2016-17.
14.00-16.00 μ.μ. : γεύμα – αναχώρηση γα το ξενοδοχείο-τακτοποίηση
18.00-20.00μ.μ. : περιήγηση-ξενάγηση στο κάστρο και στο ιστορικό κέντρο της Καλαμάτας. Επίσκεψη σε ενδιαφέροντα σημεία που συνδέουν περιβάλλον- οικονομία- κοινωνία. Κοινά σημεία και διαφορές με τον τόπο μας , – δείπνο-επιστροφή στο ξενοδοχείο
2η ημέρα: Τρίτη 4 Απριλίου 2017
10.00 π.μ.-12.00 μ.μ. : Επίσκεψη – ξενάγηση στο Πολεμικό Μουσείο Καλαμάτας, εργασία παιδιών για την ιστορικότητα του τόπου, καθώς και στο υπαίθριο μουσείο του Δημοτικού πάρκου Σιδηροδρόμων Καλαμάτας
12.00-14.00μ.μ. : Γεύμα στην πόλη – Αναχώρηση για την αρχαία Μεσσήνη
15.00-17.30 μ.μ. : περιήγηση – ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας Μεσσήνης – παρουσίαση εργασίας μαθητών για τα θέατρα σε αρχαιολογικούς χώρους: το θέατρο στο Ασκληπιείο και το θέατρο της αρχαίας Μεσσήνης: κοινά σημεία και διαφορές: δυο θέατρα αφηγούνται την ιστορία τους.
17.30: Αναχώρηση για το Λυγουριό, με ενδιάμεση στάση.

Στις μεγάλες διαδρομές θα γίνουν ενδιάμεσες στάσεις κατόπιν συνεννόησης με τον αρχηγό της εκδρομής και του συνοδούς καθηγητές.
Ο οδηγός θα παραλάβει το πρόγραμμα από τον αρχηγό της εκδρομής και θα το τηρήσει απαρέγκλιτα.
3. Ιδιωτικό συμφωνητικό υπογεγραμμένο από τα τρία μέρη, σε τρία αντίγραφα που στη συνέχεια θα θεωρηθούν με ευθύνη του μειοδότη.
4. Αποδείξεις, θα εκδοθούν οι προβλεπόμενες ατομικές νομότυπες αποδείξεις για τα ποσά που θα καταβληθούν.
5. Από την επιτροπή αξιολόγησης ,θα αξιολογηθούν και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά κάθε προσφοράς ( έτος κυκλοφορίας λεωφορείου-ασφαλής και άνετη διαμονή – επιπλέον παροχές –ασφάλεια εκδρομής κ.λ.π.).
H παρούσα διαβιβάζεται στη Δ/νση Δ.Ε Αργολίδας για δημοσίευση στην ιστοσελίδα της Δ/νσης.
Θα συμπληρωθεί ο τυποποιημένος πίνακας των στοιχείων της εκδρομής στην ειδική ηλεκτρονική διεύθυνση του ΥΠΠΕΘ.
Σε περίπτωση έκτατης ανάγκης ή ανυπέρβλητης δυσκολίας ο αρχηγός της εκδρομής να ζητήσει την συνδρομή του Γ.Γ. της οικείας Περιφέρειας.

Η Yποδιευθύντρια

Αικατερίνη Διδασκάλου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *