Feed
Άρθρα
Σχόλια
Αξιότιμη κυρία Σταματία Ρομποτή,
Σε συνέχεια της επικοινωνίας της διεύθυνσης του σχολείου σας με την Αντιδήμαρχο Αλίμου κα Ανανιάδου τον περασμένο Ιούνιο σχετικά με τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου μας, σας υπενθυμίζουμε το αίτημα μας αφενός για τη γνωστοποίηση της λειτουργίας του σε μαθητές/-τριες των οικονομικά αδύναμων οικογενειών που φοιτούν στο σχολείο σας και αφετέρου για τη εξεύρεση  εθελοντών καθηγητών (νέοι τελειόφοιτοι, συνταξιούχοι) που θα είχαν το ενδιαφέρον να προσφέρουν τις εκπαιδευτικές τους υπηρεσίες και να στελεχώσουν  την εν λόγω δομή.
Όπως έχετε ήδη πληροφορηθεί, στόχος του Κοινωνικού Φροντιστηρίου είναι να στηρίξει τις δοκιμαζόμενες από την οικονομική κρίση οικογένειες και ως εκ τούτου να παράσχει πρόσθετη διδακτική βοήθεια σε μαθητές άπορων ή οικονομικά αδύναμων οικογενειών που κατοικούν στο Δήμο μας. Η  παρεχόμενη εκπαιδευτική αρωγή γίνεται αφιλοκερδώς από εθελοντές εκπαιδευτικούς, που επιθυμούν να συνδράμουν στη λειτουργία της Κοινωνικής αυτής δομής.
Ξεκίνησαν οι εγγραφές μαθητών στο Κοινωνικό Φροντιστήριο για το σχολικό έτος 2017 – 2018:http://www.alimos.gov.gr/el-gr/News.aspx?ElementId=1b28c4cb-f6f8-4a33-ba20-562bbfc658f0
Με εκτίμηση,
Υπεύθυνη/Συντονίστρια
Κοινωνικού Φροντιστηρίου Δήμου Αλίμου
Δήμητρα Αιγινίτη
Δείτε την ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ’17-΄18
Δείτε την AIΤΗΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ
Δείτε τον ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Δείτε τα ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ_2017
Δείτε το προσωρινό Εβδομαδιαίο προγραμμα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων