Feed
Άρθρα
Σχόλια

 

Αγαπητή κα Ρομποτή

Στην εκδήλωση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Αλίμου στις 4 Ιανουαρίου 2017 θα τιμηθούν τέσσερα σχολεία που διακρίθηκαν για την εκπαιδευτική δράση και τις πρωτοβουλίες σε πολιτιστικό και κοινωνικό επίπεδο μαθητών τους πέραν των ορίων του Δήμου Αλίμου. Ανάμεσα στα σχολεία που θα τιμηθούν είναι και το 2ο Λύκειο.

H τεράστια εξωστρέφεια που επέδειξε το σχολείο σας, αφενός με διάκριση μαθητή του 2ου Λυκείου ανάμεσα σε 500 μαθητές από όλη την Ελλάδα για να εκπροσωπήσει τη χώρα στο Ευρωπαϊκό Μαθητικό Κοινοβούλιο αλλά και η αποδοχή των προτάσεων της ομάδας του για εισήγηση και εξέταση από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες και αφετέρου τα πρώτα βραβεία που απέσπασαν τμήματα του σχολείου σας για την πιο πρωτότυπη ιδέα και για την καλύτερη παρουσίαση στο επιχειρηματικό πρόγραμμα προσομοίωσης επιχείρησης που διοργάνωσε ο Παγκόσμιος οργανισμός AIESEC, μας έκανε όλους περήφανους και κατέδειξε ότι η χώρα μας μπορεί και συνεχίσει να είναι λίκνο πολιτισμού και επιστημών παγκοσμίως. Παράλληλα, οι δράσεις του σχολείου σας όλη τη σχολική χρονιά είναι πλούσιες και με ουσιαστικό εκπαιδευτικό χαρακτήρα.

Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς η παρουσία η δική σας, των μαθητών και των εκπαιδευτικών που συμμετείχαν στις εν λόγω δράσεις.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                           Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΙΔΕΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ                                                                         ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων