Feed
Άρθρα
Σχόλια

Αξιότιμοι Διευθυντές/ντριες,

σας ενημερώνουμε ότι έως τις 31 Ιανουαρίου 2016 θα είναι στη διάθεση των σχολείων μας ο κος Κώστας Ρίγγας, Ψυχολόγος, ειδικευμένος σε ομαδική θεραπεία και επεξεργασία θεμάτων με διαδραστική δυναμική.

Η διάρκεια της συνεργασίας μας δεν θα είναι μακρόχρονη, είναι όμως ικανή να βοηθήσει μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς σε ζητήματα που ενδιαφέρουν το σχολείο σας, προς την κατεύθυνση να οργανώσουν και να συνεχίσουν μόνοι τους προγράμματα υποστήριξης και επίλυσης προβλημάτων.

Συνημμένα σας στέλνουμε ένα ενημερωτικό σημείωμα του κου Ρίγγα. Πρόκειται για μια σειρά θεμάτων, που προτείνει ο ίδιος, σε επίπεδο ατομικής συμβουλευτικής, συντονισμό ομάδων γονέων και μαθητών (κυρίως στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση), καθώς επίσης, διοργάνωση ανοιχτών συζητήσεων (με μικρή εισαγωγική ομιλία) πάνω σε ειδικότερα θέματα που απασχολούν τη σχολική σας κοινότητα, όπως ο σχολικός εκφοβισμός, το διάβασμα στο σπίτι, η ένταξη των νέων μαθητών της πρώτης τάξης, το άγχος των πανελλαδικών εξετάσεων για την 3η λυκείου.

Θα θέλαμε να μας ενημερώσετε γενικότερα για τη θεματολογία που θεωρείτε χρήσιμη για τους μαθητές σας. Σας ενημερώνουμε επίσης, ότι θα ορίσουμε ημέρα και ώρα γνωριμίας με τον κο Ρίγγα (διαφορετική συνάντηση με Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας) εντός της ερχόμενης εβδομάδας, ώστε να συζητηθούν τα θέματα στα οποία πιστεύετε ότι μπορεί να συνδράμει ο κος Ρίγγας.                  ΔΙΑΒΑΣΤΕ το σημείωμα    ΕΔΩ

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Π. Αλίμου

Μαριόλης Ιωάννης

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων