Σήμερα, η Δ’ τάξη έζησε μια αξέχαστη εμπειρία στο Κέντρο Καινοτομίας Joist στην πόλη μας! Είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά πώς η τεχνολογία και η φαντασία μπορούν να συνδυαστούν για να δημιουργήσουν απίστευτα πράγματα.
Μόλις μπήκαμε, εντυπωσιαστήκαμε από τον μοντέρνο και φωτεινό χώρο. Οι ξεναγοί μας, με χαμόγελο και ενθουσιασμό, μας έδειξαν τις διάφορες εγκαταστάσεις και μας εξήγησαν πώς λειτουργούν.
Είδαμε τρισδιάστατους εκτυπωτές,ρομποτικά χέρια,διαδραστικές οθόνες,πρωτότυπες κατασκευές..
Μάθαμε για τις νέες τεχνολογίες, για το πώς οι επιστήμονες και οι εφευρέτες εργάζονται για να βελτιώσουν τη ζωή μας, και για το πώς μπορούμε και εμείς να γίνουμε δημιουργοί του μέλλοντος.
Η επίσκεψη στο Joist μας άνοιξε νέους ορίζοντες και μας έδωσε έμπνευση για να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας. Φύγαμε από εκεί γεμάτοι γνώσεις, ενθουσιασμό και ανυπομονησία για το μέλλον!
Χρησιμοποιώντας την τεχνητή νοημοσύνη, μετατρέψαμε τις ιδέες μας σε εντυπωσιακά έργα τέχνης. Πληκτρολογήσαμε λέξεις-κλειδιά και η τεχνολογία ανέλαβε να τις μεταφράσει σε εικόνες που ξεπερνούν τη φαντασία!
Ήταν μια μοναδική εμπειρία! Μάθαμε πώς η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει τέχνη και να εκφράσει τις ιδέες μας με έναν εντελώς νέο τρόπο.