ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ERASMUS

0

Συγγραφέας: ΤΖΙΤΖΗ ΘΩΜΑΗ | Κατηγορία 1 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ERASMUSKA1, ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ | , στις 17-06-2020

Μια ακόμη εφαρμογή από την κινητικότητα…..  το QUIVER!!!

Το Quiver εφαρμόστηκε με επιτυχία  στους μαθητές του Δ1΄,που το διασκέδασαν πολύ!

Το Quiver είναι συναρπαστικό, εκπαιδευτικό, συναρπαστικό και εμπνευσμένο – ο χρωματισμός δεν ήταν ποτέ τόσο διασκεδαστικός!

Ζωντανεύουμε τις σελίδες χρωματισμού μας με το Quiver, την εφαρμογή χρωματισμού Augmented Reality που δημιουργεί συναρπαστικές, συναρπαστικές χρωματικές εμπειρίες για άτομα όλων των ηλικιών!
Χρησιμοποιούμε την εφαρμογή για τη δημιουργία χαρακτήρων και κόσμων που επιτρέπουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία  να τρέχουν άγρια.
Απλώς κατεβάζουμε τις σελίδες χρωματισμού  μέσω της εφαρμογής και του ιστότοπού μας, χρωματίζουμε και, στη συνέχεια, σαρώνουμε την εφαρμογή για να ζωντανέψουμε τους κόσμους και τους χαρακτήρες μας.

Τρόπος χρήσης:
Η χρήση του Quiver δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερη.
Αρχικά, βρείτε τις σελίδες μας κατεβάζοντας την εφαρμογή και στον ιστότοπό μας: http://www.QuiverVision.com.
Στη συνέχεια, αποθηκεύστε και εκτυπώστε τις σελίδες σας απευθείας από την εφαρμογή Quiver ή από υπολογιστή και χρωματίστε τα με τα αγαπημένα σας χρώματα.
Είστε έτοιμοι να δώσετε ζωή στην τελική σας δημιουργία; Απλώς ανοίξτε την εφαρμογή Quiver, πατήστε το παιχνίδι και, στη συνέχεια, σαρώστε με την κάμερα και παρακολουθήστε το άλμα από τη σελίδα σαν μαγικό!
Δεν υπάρχουν δύο σελίδες ίδιες, καθιστώντας κάθε νέα εμπειρία Quiver τόσο αξέχαστη και συναρπαστική όσο η τελευταία.

 

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων