addicted.jpgΜία ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη δημοσκόπηση διενήργησε η Harris Interactive για λογαριασμό της Intel.
Συγκεκριμένα, η Intel θέλησε να διερευνήσει πόσο σημαντικά ρόλο διαδραματίζουν το Internet και η πληροφορική γενικότερα, στις ζωές των Αμερικανών πολιτών.

Στην έρευνα με τίτλο “H εξάρτηση του Internet στη σημερινή Oικονομία”, έλαβαν μέρος 2.119 ενήλικες και σύμφωνα με αυτή, ποσοστό 46% των γυναικών και 30% των ανδρών που ερωτήθηκαν σχετικά, δήλωσαν ότι θα προτιμούσαν να απέχουν από το sex για δύο εβδομάδες παρά να εγκαταλείψουν την πρόσβαση στο Internet για το ίδιο χρονικό διάστημα.

Οι συμμετέχοντες στην έρευνα ανέφεραν ότι η πρόσβαση στο Internet κατέχει την πλέον σημαίνουσα θέση ανάμεσα στα αντικείμενα, χωρίς τα οποία δεν θα μπορούσαν να ζήσουν. Στη σχετική λίστα, με φθίνουσα σημασία, ακολουθούν η καλωδιακή τηλεόραση, το δείπνο σε εστιατόρια, η αγορά ρουχισμού και η συνδρομή στο γυμναστήριο.

Στο ίδιο μήκος κύματος, το 61% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα, ανέφεραν ότι θα προτιμούσαν να ζήσουν χωρίς τηλεόραση για δύο εβδομάδες, παρά να στερηθούν τη σύνδεσή τους στο Internet για μία εβδομάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων