Ανακυκλώνω σωστά!

Το τμήμα ένταξης και η εκπαιδευτικός Κολομόνδου Φιλίτσα κατασκεύασαν ένα παιχνίδι που βοηθά στο να κατανοήσουμε και να εξασκηθούμε στη σωστή διαλογή των ανακυκλώσιμων απορριμμάτων μας στα πλαίσια των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων στα οποία συμμετέχει το σχολείο μας!

IMG 655b24af864f71c28c137a59e8a78c09 V » (συνέχεια…)

Κάτι ψήνεται….στην τάξη!

Είμαστε καλοφαγάδες! Γιατί να το κρύψουμε; Και αποδεικνύουμε πως το να τρέφεσαι υγιεινά δεν ούτε δύσκολο ούτε βαρετό!

Οι μαθητές της Γ τάξης με την εκπαιδευτικό τους και τον σεφ Παναγιώτη Καρακλά, ζύμωσαν , έπλασαν και έψησαν τη δική τους πίτσα και με φρούτα εποχής έφτιαξαν την πιο λαχταριστή φρουτοσαλάτα, στα πλαίσια του προγράμματος Bingo

 » (συνέχεια…)

Master…class

“Είμαστε ό,τι τρώμε” λέει ένα γνωμικό… Στο Σχολείο μας μαθαίνουμε για την αξία της σωστής διατροφής και το κάνουμε πράξη και μάλιστα επαγγελματικά!

Στα πλαίσια του προγράμματος Bingo Green και σε συνδυασμό με τα εργαστήρια δεξιοτήτων, το Α2 τμήμα του σχολείου μας κάλεσε τον σεφ  Παναγιώτη Καραγλάς , έφτιαξαν και έφαγαν ένα υγιεινό πρωινό στην

 » (συνέχεια…)

Γκοοοοολ …επιτραπέζιο!

Το ποδόσφαιρο είναι αρκετά δημοφιλές στους μαθητές μας! Ως παιχνίδι στην αυλή, με κάρτες που συλλέγουν τον ελεύθερο χρόνο τους! Τώρα πια μπορούν να παίζουν ακόμη και όταν βρέχει! Μέσα στη τάξη, παίζοντας επιτραπέζιο!

IMG 14546630378dad5e4a00367c68ec85ba V » (συνέχεια…)

Ενυδρείο στην τάξη!

Στα πλαίσια του προγράμματος “My blue home” οι μαθητές της Δ΄τάξης με τον κύριό τους Βύρωνα Σταυρινό και τη βοήθεια της κυρίας Μαρίας Ασημακοπούλου κατασκεύασαν ένα ενυδρείο και έφεραν τη θάλασσα στην τάξη!

IMG 40ae8eb404387b1e8ebb874eb3149739 V » (συνέχεια…)

Μάντεψε ποιος!

Πόσο καλά ξέρεις τους συμμαθητές σου; Κάθε κάρτα σου δίνει πληροφορίες, εσύ πρέπει να μαντέψεις ποιος βρίσκεται από πίσω!Τελικά πόσο καλά ξέρουμε τον διπλανό μας ή ακόμα και τον ίδιο μας τον εαυτό; Μένουμε ίδιοι ή αλλάζουμε; Ένα πραγματικά έξυπνο παιχνίδι που έφτιαξαν οι μαθητές της Γ τάξης με την κυρία τους Εύη Καρμίρη όταν

 » (συνέχεια…)

Βρέχει,χιονίζει….στην τάξη παιχνίδι αρχίζει!!!!

Ακόμη και τις βροχερές μέρες υπάρχει λύση για να μπορούμε να παίξουμε στο διάλειμμα! Οι μαθητές της κυρίας Ζωής Πήττου (Β Τάξη) με ανακυκλώσιμα υλικά που υπάρχουν σε κάθε σπίτι και στα πλαίσια του προγράμματος Greener Green έφτιαξαν κλασικά αγαπημένα παιχνίδια ! Τρίλιζα , ντόμινο και λαβύρινθος και….το παιχνίδι ξεκινά!

 » (συνέχεια…)