ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Με μεγάλη χαρά συμμετείχε η τάξη μας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδοίας Καλαθοσφαίρισης “Τρίποντα στα σχολεία” την Πέμπτη 28 Μαρτίου στο κλειστό γήπεδο. Ευχαριστούμε την κ. Τζέλα, την γυμνάστριά μας, για την οργάνωση αυτής της συμμετοχής!

triponta

ΓΙΟΡΤΗ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ

Την Παρασκεύη 22 Μαρτίου οι μαθητές της Στ΄ τάξης παρουσίασαν τη γιορτή τους για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου! Αφήγηση, ποιήματα, σκετς, χοροί και τραγούδια μας βοήθησαν να παρουσιάσουμε τα γεγονότα της εποχής! Περάσαμε όμορφα και ελπίζουμε το ίδιο και για τους θεατές μας!

Υπάρχει αναμνηστικό βίντεο με στιγμιότυπα από τη γιορτή μας στην ιστοσελίδα του σχολείου μας! (Πατήστε εδώ.)

25h tholo

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου παρακαλώ πολύ όλοι οι μαθητές να είναι από τις 8 το πρωί στο σχολείο για να προετοιμαστούμε για την γιορτή μας που ξεκινάει στις 8:30!

Την ίδια μέρα θα γίνει η κατάθεση στεφάνων μπροστά στο Δημαρχείο. Στις 12 παρά τέταρτο (11:45 π.μ.) θα συναντηθούμε στο περίπτερο στην πλατεία απέναντι απο το Δημαρχείο με τον σημαιοφόρο, τους παραστάτες και την μαθήτρια που καταθέτει το στεφάνι (Γιωργής, Μαριάννα, Σοφία, Χριστόφορος, Μανώλης, Φραντζέσκο, Κέλλυ). Οι μαθητές θα φοράνε ρούχα παρέλασης!

Αποκριάτικο πάρτι

Την Παρασκευή 15 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας το καθιερωμένο αποκριάτικο πάρτι μας! Φάγαμε, χορέψαμε, παίξαμε και περάσαμε υπέροχα! Και του χρόνου! Καλό τριήμερο σε όλους μας!

apokriew

Τον Νου σου στον Νου σου

Την Τετάρτη 13 Μαρτίου επισκεφτήκαμε το Ομήρειο πνευματικό κέντρο και πήραμε μέρος  σε δράσεις του Εργαστηρίου Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου. Μας δόθηκε η ευκαιρία να αντιληφθούμε κάλυτερα τις αισθήσεις μας και να δουλέψουμε με αυτές και πολλές φορές πέσαμε σε πλάνες!

to noysoy

Ενημέρωση για Παρασκευή 15 Μαρτίου

Αύριο Παρασκευή 15 Μαρτίου θα έρθουμε κανονικά και θα σχολάσουμε 11:30! Θα κάνουμε το αποκριάτικο πάρτι μας, οπότε μπορούμε να ντυθούμε καρναβάλια!

* Όποιος γονιός δεν μπόρεσε να έρθει σήμερα για τους βαθμούς, μπορεί να έρθει αύριο στις 11:30!