19 Ιανουαρίου

Εισηγήσεις

Ευστράτιος Κυρανάς
Πληροφορίες που αντλεί ο καταναλωτής από την ετικέτα των τροφίμων

Ελευθερία Κλώντζα – Ελπίδα Φερεντίνου
Φαγητό στο Σχολείο: μείωσε τα απορρίμματά σου

Σοφία Χανιώτη
Βιώσιμη διατροφή : από τη Γη στο πιάτο μας 

Γεώργιος Μαράκης:
Η σημασία μείωσης ελεύθερων σακχάρων και αλατιού στη διατροφή των παιδιών και των εφήβων

Σύντομα θα αναρτηθούν και οι υπόλοιπες εισηγήσεις

Βίντεο των παρουσιάσεων

1280 2 Κλώντζα Ελευθερία – Ελπίδα Φερεντίνου
«Φαγητό στο σχολείο :Μείωσε τα απορρίμματά σου»

1280 2Σοφία Χανιώτη
«Βιώσιμη Διατροφή : από τη Γη στο πιάτο μας»

1280 2 Κυρανάς Ευστράτιος
«Ετικέτες τροφίμων »

1280 2Κουρέτας Δημήτριος
«Διατροφή υγεία και σχολική απόδοση»

1280 2Γεώργιος Μαράκης
«Η σημασία της μείωσης ελεύθερων σακχάρων και αλατιού στην διατροφή των        παιδιών και των εφήβων» 

1280 2 Νικόλαος Α. Κατερέλος
«Υλικά σε επαφή με τα τρόφιμα»

1280 2 Παλησίδης Γιώργος
«Εργαστήριο προτάσεις δεκατιανού»